Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na którym hostingu polecacie mi założyć serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie, panowie, na którym hostingu doradźcie postawić serwer minecraft na sliniku cauldron 1.7.10, wiecie zeby tez fajna cena zacehacal i byly wydajnje maszyny na enderchest nie ma mozliwosci wgfrania silnika 1.7.10 jest tylko na 1.7.2 na razie zastanawiam sie tez nad fiberhostem

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

Jesli masz brać hosting, to tylko i wyłącznie pukawkę. Masz tam wybór własnego silnika. No i cena jest fajna. : )

No ale tak czy siak, najlepszy będzie vps.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Bierz pukawkę, zdecydowanie. Mają dobre maszyny, szybki support, na facebooku często wrzucają kody rabatowe na serwery, no i możesz wgrać własny silnik. ;)

Opublikowano

A ja polecam enderchesta. Wziąłem najtańsza opcje uniwersal na 5 dni i przy generowaniu mapy 10k x 10k procesor ani razu nie przekroczył 50% przy wb fill 200 200.

Natomiast na pukawce wziąłem jakiś 5 slotowy serwer na miesiąc i generowanie mapy 5k z 5k trwało 4 dni, a gdy już się skończyło to serwer ciągle miał po 60-90% przy zerowym online.

.

Opublikowano

­

CraftServe.pl ale tylko ofertę PREMIUM

A tam craftszit, bierz VPS na ovh, a nie baw się w jakieś hostingi minecraft.

Pomogłem, strzel duży przycisk Lubię To!­

Opublikowano

dzięki za rady, jeszcze to przemyśle.

Ale taki serwer RPG na modach to mógłby być otwarty tylko w godzinach 12-12, nie?

//edit

Przejrzałem i porównałem ovh pukawki enderchesty o wiecie co? na pukawkach na prawde spoko to wyglado jutro kupuje ;)

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...