Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czułość myszy w GTA

MrKuba1200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak zamierzacie mu pomóc nie wiedząc jaka to wersja gry, o jaką część Ci chodzi GTA V?­

Opublikowano

Myśl logicznie... Jeżeli w ogóle masz GTA V (Oryginał ) to wiesz, że ma najnowszy patch. Skoro nie napisał, że w np Singlu mu wszystko działa dobrze a np błąd występuje wyłącznie w trybie Online to chyba jasne, że problem wstępuje tu i tu. Idź nabijaj posty gdzie indziej a autor tematu proponuję przywrócić wszystko do domyślnych i wtedy spróbować.

Opublikowano

Myśl logicznie... Jeżeli w ogóle masz GTA V (Oryginał ) to wiesz, że ma najnowszy patch. Skoro nie napisał, że w np Singlu mu wszystko działa dobrze a np błąd występuje wyłącznie w trybie Online to chyba jasne, że problem wstępuje tu i tu. Idź nabijaj posty gdzie indziej a autor tematu proponuję przywrócić wszystko do domyślnych i wtedy spróbować.

A ty czytaj ze zrozumieniem, koledze chodzi o GTA SA :> Więc nie pisz nie na temat.

W GTA  San Andreas jest taka opcja (daję SS z MTA)

Opublikowano

A ty czytaj ze zrozumieniem, koledze chodzi o GTA SA :> Więc nie pisz nie na temat.

W GTA San Andreas jest taka opcja (daję SS z MTA)

http://scr.hu/0n2i/bm73e

Spójrz na czas człowieku. Gdy ja byłem w trakcie pisania swojego postu autor wstawił swój więc przeanalizuj coś zanim to napiszesz. Wszelkie wątpliwości na PW, żeby nie było spamu i nabijania postów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...