Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież drago Lore MW

elozychu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema wczoraj na meczu dropła mi awp dragon lore MW odrazu chciałem ją wymienić ponieważ chciałem miec skiny ktore będe mógł sprzedać na rynku za normalną cene  no i gosciu zaproponowal mi wymiane mówił zebym mu zaufal  i powiedzial niech dodam kolege do czatu no to nie podejrzewalem niczego i dodałem on pozniej powiedzial ze to fake konto i ze jak nie to zebym koledze dal tą awpe i nagle jak mu dalem mial ją przez minute w ekwipunku i nagle mu znikła nie miał na mailu zadnych wymian ani sprzedaży   a po 5 minutach ten gosciu miał ja w ekwipunku  wymienił na jakies klucze i kose oraz mnie zablokowal  chciałbym zapytać czy valve moze zwrócic tą awp ponieważ nic nie dostałem za nią oraz nie handlowałem z tym scamerem

moj kolega tez nie bo w historii wymian nie mamy z nim zadnych trejdów  i prosze was nie piszcie ze to kolega bo mieszka 100 metrow odemnie i znamy sie długo na mailu ani w historii wymian nic nie ma więc to był scam ...

http://steamcommunity.com/profiles/76561198036972924profil tego śmiecia prosze o zgłoszenie go z góry dziękuje

Jest to bardzo wartościowa rzecz i chciałbym ja odzyskać 

post-390459-0-36967700-1435829504_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...