Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież Dragon Lore minimalne zużycie

elozychu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema wczoraj na meczu dropła mi awp dragon lore MW  odrazu chciałem ją wymienić ponieważ chciałem miec skiny ktore  będe mógł sprzedać na rynku za normalną cene .no i gosciu zaproponowal mi wymiane mówił zebym mu zaufal i powiedzial niech dodam kolege do czatu no to nie podejrzewalem niczego i dodałem   on pozniej powiedzial ze to fake konto i ze jak nie to zebym koledze dal tą awpe

i nagle jak mu dalem mial ją przez minute w ekwipunku i nagle mu znikła nie miał na mailu zadnych wymian ani sprzedaży a po 5 minutach ten gosciu miał ja w ekwipunku  wymienił na jakies klucze i kose oraz mnie zablokowal chciałbym zapytać czy valve moze zwrócic tą awp ponieważ nic nie dostałem za nią oraz nie handlowałem z tym scamerem   moj kolega tez nie bo w historii wymian nie mamy z nim zadnych trejdów  więc zostałem okradziony   i prosze was nie piszcie ze to kolega bo mieszka 100 metrow odemnie i znamy sie długo na mailu ani w historii wymian nic nie ma więc to był scam ...

http://steamcommunity.com/profiles/76561198036972924oto profil tego scamera byłbym wdzieczny gdybyście go zreportowali za kradzież z góry dziekuje 

Jest to duzo pieniedzy więć bardzo chce to odzyskać 

post-390459-0-38629800-1435829107_thumb.png

Opublikowano

Jak mogłeś się dać oszukać na 1000$ :O według mnie można to skierować na policję :>

PS: reporcik poszedł :P mam nadzieję, że odzyskasz to cudo :D

sygnatura.png

Opublikowano

Jak mozna bylo wymieniac tak super skin... wystarczylo by sprzedac na allegro...

Nic vavle z tym nie zrobi

Jak mogłeś się dać oszukać na 1000$ :O według mnie można to skierować na policję :>

Dokladnie, ja bym poszedl ale czy on pojdzie... pewnie nie skoro sie pyta tutaj na forum :P

Opublikowano

Ja p******e.. co za idiota.

"On pozniej powiedzial ze to fake konto i ze jak nie to zebym koledze dal tą awpe"

Coo?

Nie pójdziesz na policję, bo masz ok. 13lat. Dałeś się łatwo ojebać.

Co w tym trudnego?

Na lounge wystawiasz ofertę, jak ktoś ci wyślę ciekawą ofertę to akceptujesz. Ale ty wolisz się z jakimiś typami p********.

Gratuluję, jak niektórzy marzą o takim skinie, to ty go za darmo oddałeś.

Opublikowano

Juz napisałem do supportu jestem ciekawy co z tym zrobią . Wlasnie myślałem zeby z tym pójść na policje 

to idź na policje, jedyna rozsądna decyzja

valve już nie pomaga odzyskać straconych przedmiotów

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Nie dropnales tej awp

Nie ma żółtej poświaty na AWP, która sugeruje, że to twój drop. Niby masz żeton operacji, ale nie masz karty operacji pod tabelą wyników

Bardziej wygląda na to, że masz nick SpajQ

Chyba, że zrobileś screena od razu pod końcu meczu

Opublikowano

Wiem ze to wyglada mało wyarygodnie ale robilem tego screena jak pobralem demo i tam nie było obramówki mój nick to kalu jak nei wieżysz dodaj mnei do znajomych

Opublikowano

dziwne że nikt na czacie o tym nie pisał, nawet jak komuś wyleci M1 Nitro to jest spam na czacie a tutaj nic..

Opublikowano

dziwne że nikt na czacie o tym nie pisał, nawet jak komuś wyleci M1 Nitro to jest spam na czacie a tutaj nic..

Może zrobił screena zanim ktokolwiek cokolwiek napisał? Poza tym po co miałby robić fake żeby się pochwalić tym że został oscamowany...

@ przegrałeś życie, pozostaje ci liczyć na łaskę supportu choć wątpię że ci zwrócą. Ja bym się powiesił.

Opublikowano

Policja ci nie pomoże, steam też nie. Jest tyle zabezpieczeń, a scam na middlemana jest znany od początku tej gierki, a ludzie i tak nic sobie z tego nie robią... Podczas trejdu jest napisane:

1. czy jesteś znajomym ze swoim traderem

2. od jak dawna jesteś znajomym

3. czy macie jakiekolwiek połączenie między sobą

A ty i tak akceptowałeś...

Tak jak pisałem, policja ani steam ci nie pomogą, nawet nie musisz pisać ;) Za błędy się płaci, szkoda że w twoim wypadku tak drogo.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ponad 1k $ w plecy. Głupi ma... HAHAHAH Sorki, ale nie moge z tego

PS GG juz po sprawie raczej, bo sam, wlasnorecznie zaakceptowales wymiane.

Opublikowano

Nic nie zrobisz. Możesz iść na policje, ale to i tak nic nie pomoże. Dałeś się nabrać. Było wystawić ofertę na loungu i poczekać parę dni na korzystne oferty, albo sprzedać samą awp.

Na następny raz zapoznaj się ze sposobami w jaki ludzie mogą Ciebie oscamować, a potem dopiero wymieniaj się.

Opublikowano

W tym przypadku "Głupi to ma zawsze szczęście" nabiera sensu, choć powinno być "Szczęśliwiec to głuptas" :v

Support nie pomoże, na psiarni też nic nie zdziałaś bo valve ma swoje regulaminy itd.

Jedyne co możesz zrobić to weź się dogadaj z gościem, że mu coś odpalisz np. połowe tego , lepiej być 500$ w plecy niż 1000$ i nic z tego nie mieć lel

OndteAw.png

Opublikowano

W tym przypadku "Głupi to ma zawsze szczęście" nabiera sensu, choć powinno być "Szczęśliwiec to głuptas" :v

Support nie pomoże, na psiarni też nic nie zdziałaś bo valve ma swoje regulaminy itd.

Jedyne co możesz zrobić to weź się dogadaj z gościem, że mu coś odpalisz np. połowe tego , lepiej być 500$ w plecy niż 1000$ i nic z tego nie mieć lel

Wątpię żeby ten gościu na takie coś poszedł. Jedyne co mu grozi to ban na trade'y jeżeli go duża ilość osób na steamie zreportuje. Jeżeli nie jest głupi to przełoży skiny na drugie konto i będzie miał gdzieś tego bana i do tego awp na drugim koncie, a nie połowę jej ceny.

Opublikowano

Nie dropnales tej awp

Nie ma żółtej poświaty na AWP, która sugeruje, że to twój drop. Niby masz żeton operacji, ale nie masz karty operacji pod tabelą wyników

Bardziej wygląda na to, że masz nick SpajQ

Chyba, że zrobileś screena od razu pod końcu meczu

racja, to nie on dostał tą awupe tylko drugi gn4 z jego teamu, jego nick to Volve 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Przeciez porównajcie na obrazku range, i range za lvl...

PS Nie odzyskasz, dałeś sie ojebać jak małe dziecko.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Legenda
Opublikowano

W świetle prawa, zaufałeś osobie, która Cie okradła, nie wiązała Cie z nim żadna umowa prawna, więc na policji powiedzą Ci "tam są drzwi, wypie*dalaj" a volvo ma na Ciebie tak samo wysrane, więc radzę Ci powiesić się, najlepiej zrób to na streamie a może dostaniesz pośmiertnego donejta.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...