Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylvanas & Kael'Thas

Ao_Shin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

nadszedł czas na zakup kolejnej postaci, a że są drogie i ja na nie długo zbieram

chciałbym aby zakup był udany.

testując obydwie postacie doszedłem do wniosku, że obie są równie fajne, lecz nie wiem

co by się sprawdziło lepiej na dłuższą metę. Co wy polecacie? Jak się te postacie sprawdzają

w rozgrywkach rankingowych? Czy potrzeba robić pod nie specjalnie drużynę złożoną z konkretnych postaci?

Opublikowano

Sylvana jest dobrą przewagą taktyczną ze względu na wyłączanie budynków i minionów. Wcześniej była bardzo mocna, obecnie taka 50/50 po dzisiejszym patchu i jej nerfach.

Kael jest mega mocny po 16, więc polecam jego. To postać na wzór Jainy. 

Opublikowano

Lubię grać lategame w hots, iż wtedy czerpię najwięszkszą przyjemność z tej gry, dlatego wybiorę Kael'Thasa i myślę, że ponim

moim kolejnym zakupem będzie Sylvana, uważasz że to dobry wybór? Czy może znasz lepszą postać niż Sylvana na range?

Opublikowano

Lubię grać lategame w hots, iż wtedy czerpię najwięszkszą przyjemność z tej gry, dlatego wybiorę Kael'Thasa i myślę, że ponim

moim kolejnym zakupem będzie Sylvana, uważasz że to dobry wybór? Czy może znasz lepszą postać niż Sylvana na range?

Generalnie dla mnie Sylvana jest najlepszą postacą w hero lidze. Mimo, że teraz słabsza po patchu to dalej wprowadza tak chorą przewagę taktyczną (wyciszenie minionów/wież, silence na R) że jak ktoś oraz jego team potrafi to wykorzystać, to gierka jest wygrana.  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

KH potrafi zdziałać cuda po 15

Po 16* aczkolwiek jest duże prawdopodobieństwo, że mogą pozmieniać mu talenty, żeby go osłabić trochę osłabić, ludzie na reddicie dziwią się, czemu się to jeszcze nie stało.

Tak czy siak Kael i Sylvana to postacie o 2 różnych rolach - Sylvana to specjalista a Kael dps, więc obie te postacią na pewno Ci się przydzadzą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...