Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orzeł vs supreme

AnonimGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema może mi ktoś powiedzieć czy jest duża różnica jest pomiędzy tymi dwoma rangami chodzi mi tutaj o umiejętności ponieważ gdy gram mm to jak trafie w przeciwnej drużynie na suprema to on strzela kosmicznie i wyciąga 50 fragów. Zdarzyło mi się że jak grałem przeciwko supremowi to grał normalnie i tak dalej. Tak więc jak sądzicie może to być cheater?Bo osobiście uważam że taki typ ma za dobre info i biega po mapie jak poj3bany.

Opublikowano

Wiesz są różni gracze, wiadomo że nikt nie gra na tym samym poziomie co ty. Jeden gra lepiej drugi gorzej.

Jest wiele smurfów ale też cheaterów. Najlepiej to prześwietlić jego profil , np. ilość godzin w cs , odznaki jakie wbił , zetony czy skiny bo wiadomo ziomek co ma warte z kilkanascie euro skiny to już troche wyklucza go z grona podejrzanych ale też nie usuwa całkowicie.

Jeżeli ma z 30 h lub mniej albo coś ci sie nie podoba to możesz zawsze go zgłosić za greefing/wh/aim jeżeli to był cheater to bana dostanie , jeżeli nie to nie dostanie.

Po to jest ta opcja zgłaszania graczy , jeżeli był cheater i go złapią to mecz masz cofnięty i nie zaliczy ci przegranej. Chyba ze grał u cb w druzynie to nie zalicza ci wygranej.

Według mnie warto poświecić te 2 sekundy na początku kazdej rund i zreportowac kolesia który jak to mowisz na takiej wysokiej randze robi po 50 killi to juz jest cos nie tak ;d

Wiec nie boj sie zglaszac bana za to nie dostaniesz a zawsze mozesz zyskac :)

Napisane z dupy bo z telefonu na szybko

. pozderki ;)

PS. Na takich wysokich rangach jak już ty grasz to jest troche bez sensu bo tak naprawde jest 60 % ze bedziesz mieć cheatera albo u siebie albo w enemy. Popatrz na te rozne hacki/aimy wszystko na kupie forach znajdziesz tego w pizdu niewykrywalne itp. Mozesz tez patrzec demka pozniej i np zglaszac typa jak widziales na X-RAY'u ze cos mial. ;d

imetin_logo.png

Opublikowano

Jedni są boostowani z silvera i nic nie grają a drudzy sami wbijają range, uczą się i mają po prostu skill, nie wychylają głupio pod celownik wroga, wiedzą i myślą, co robią/trzeba zrobić w takim i w takim wypadku.

Wiesz są różni gracze, wiadomo że nikt nie gra na tym samym poziomie co ty. Jeden gra lepiej drugi gorzej.

Jest wiele smurfów ale też cheaterów. Najlepiej to prześwietlić jego profil , np. ilość godzin w cs , odznaki jakie wbił , zetony czy skiny bo wiadomo ziomek co ma warte z kilkanascie euro skiny to już troche wyklucza go z grona podejrzanych ale też nie usuwa całkowicie.

Jeżeli ma z 30 h lub mniej albo coś ci sie nie podoba to możesz zawsze go zgłosić za greefing/wh/aim jeżeli to był cheater to bana dostanie , jeżeli nie to nie dostanie.

Po to jest ta opcja zgłaszania graczy , jeżeli był cheater i go złapią to mecz masz cofnięty i nie zaliczy ci przegranej. Chyba ze grał u cb w druzynie to nie zalicza ci wygranej.

Według mnie warto poświecić te 2 sekundy na początku kazdej rund i zreportowac kolesia który jak to mowisz na takiej wysokiej randze robi po 50 killi to juz jest cos nie tak ;d

Wiec nie boj sie zglaszac bana za to nie dostaniesz a zawsze mozesz zyskac :)

Napisane z dupy bo z telefonu na szybko . pozderki ;)

Dokładnie, nawet na rozgrzewce możesz każdemu dać po reporcie, Tobie nic nie szkodzi a oni bana mogą wyłapać :)

Chciałem też dodać, że mam kolegę co ma 2100 godzin i skiny warte ok. 800 euro i gra na cheatach.

Z takim też trzeba ostrożnie, jedni specjalnie grają na takich kontach z wartościowymi skinami np. dwa mecze, potem skiny przekładają na kolejne konto i na kolejnym grają.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Różnica jest dość spora. Zauważ, że wielu graczy po wbiciu lema po prostu już nie jest w stanie wejść dalej. Supreme to już spoko ranga, a w orzelkach znaczna część graczy to niemyślące gówna, która wciąż strzelają seriami

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Różnica jest dość spora. Zauważ, że wielu graczy po wbiciu lema po prostu już nie jest w stanie wejść dalej. Supreme to już spoko ranga, a w orzelkach znaczna część graczy to niemyślące gówna, która wciąż strzelają seriami

Co w tym złego, jeżeli strzelają seriami skoro np. wróg jest bardzo oddalony od niego?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Tak tylko nie wydaję mi się że gościu jest czysty jak biega po mapie za fragami zawsze wie gdzie kto jest.Patrze sobie nawet na demku po meczu na takiego typa i wydaję mi się żę ma wh i też właśnie chciałem się dowiedzieć jaka jest róznica między orłem a supremem to wszystko.

I właśnie na taką odpowiedź czekałem, z tym że orły jak to orły nie którzy strzelać nie umieją -.- ale niestety taka jest prawda.

Opublikowano

A taka, że oddalonego typa trzeba zabić pierwszą serią, a nie robić ich 5, bo na tym poziomie nie zdąrzysz oddać już drugiej

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Tak szczerze to po le ranga nie gra roli. Wszystko zależy od gracza, nie raz zrobię 25+ fragów na lemach/suprimach, a nie raz nie mogę wyjść z 10 fragów. Nawet wardęga ma le, a zna 2 mapy i gra na poziomie silvera

Opublikowano

Tak szczerze to po le ranga nie gra roli. Wszystko zależy od gracza, nie raz zrobię 25+ fragów na lemach/suprimach, a nie raz nie mogę wyjść z 10 fragów. Nawet wardęga ma le, a zna 2 mapy i gra na poziomie silvera

to sie nazywa boostowanie , i potem takie gowno carrowane masz w supremach .... ktore ci przegrywa mecz ale on tego nie zrozumie bo robi to dla kasy i wiekszej ilosci widzow zeby go ogladali i patrzyli O.OOOO ALE RANGA ..

imetin_logo.png

Opublikowano

Wszystko zależy od gracza. Ja jestem LE, a przykładowo nieraz trafiłem na DMG, który wyciągał po 30 fragów i grał co najmniej jak LEM. Nie wiem, może cheater, ale ranga nie gra ;)

Opublikowano

Orzeł a supreme to dla mnie niewielka różnica, są to rangi z górnej półki i gracze naprawdę dobrze wymiatają, chyba że jest sie wyboostowanym noobem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...