Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Widoczność wroga.

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego widzę wroga o jakie 0.5 sek później niż np. koledzy (nie jestem ślepy)? Czasami sam to zauważam gdyż jak stoję sobie z awp i czekam to niektórzy widzą jak wróg się kawałeczek po kawałeczku wychyla a ja widzę go tak 0.5 sek po tym jak wyskoczy za ściany.

xD

Opublikowano

brak 144Hz monitora z czasem reakcji 1ms.

do reakcji 1ms nie potrzeba mieć monitor 144Hz, wystarczy matryca TN. Ogólnie to opóźnienie przez monitor nawet 144Hz ciągnie się do 11-25ms REALNYCH.

graphic.png
Opublikowano

Jeżeli twoi koledzy Cię obserwują to oni widzą to szybciej. Uroki spectowania w csgo.
Tak samo jest ze smoke'ami, specty mają mniejszą teksturę smoka

Opublikowano

brak 144Hz monitora z czasem reakcji 1ms.

do reakcji 1ms nie potrzeba mieć monitor 144Hz, wystarczy matryca TN. Ogólnie to opóźnienie przez monitor nawet 144Hz ciągnie się do 11-25ms REALNYCH.

Czyli potrzebuje monitory czy co? Jak coś to ja mam lapka.

xD

Opublikowano

Czyli potrzebuje monitory czy co? Jak coś to ja mam lapka.

Primo - nie bugi cs'a tylko jest to zrobione "Specjalnie" aby pomagać sobie nawzajem (Czyt. współpraca - volvo dało swoje zdanie już na ten temat).

W lapotpach opóźnienie matrycy może być nawet na poziomie 0,5s co jest kompletną porażką, nie mówię że w twoim przypadku tak jest ale.. Czy występuje tam tzw 'smużenie ekranu' (jak nie wiesz co to jest odsyłam do googla)

graphic.png
Opublikowano

Primo - nie bugi cs'a tylko jest to zrobione "Specjalnie" aby pomagać sobie nawzajem (Czyt. współpraca - volvo dało swoje zdanie już na ten temat).

W lapotpach opóźnienie matrycy może być nawet na poziomie 0,5s co jest kompletną porażką, nie mówię że w twoim przypadku tak jest ale.. Czy występuje tam tzw 'smużenie ekranu' (jak nie wiesz co to jest odsyłam do googla)

Czytałem przed chwilą o tym i tak średnio to zrozumiałem, ale chyba takie coś mam xD

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...