Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] One Trick Pony

Dreemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chyba większość z was słyszało o One TRICK Pony. Mam zamiar z tego skorzystać lecz jeszcze nie wiem jakiego championa wybrać. Interesuje sie Mid/Jungle

i czy wgl się opłaca?

Opublikowano

troche offtopic ale wytlumaczysz mi co to one trick pony? jak mi wytlumaczysz to moze bede mogl pomoc bo mam duzy staz w lolu ;]

Opublikowano

troche offtopic ale wytlumaczysz mi co to one trick pony? jak mi wytlumaczysz to moze bede mogl pomoc bo mam duzy staz w lolu ;]

Masz duży staż i nie wiesz? Mmm.

Moim zdaniem: Jax(mało banowany), Shaco, Rengar.

Opublikowano

widze ze znawca sie znalazl ktory udaje ze wie wszystko a nie wie nic ;]

No, ale ja nie napisałem, że jestem prześwietnym graczem grającym od dawna jak Ty, a jak dla mnie takie pojęcia to każdy grajek w silverze zna.

-nie ujmując silverą ♥

Opublikowano

Jesli chcesz Mid to polece od siebie Anivie oraz Diane. Po ogarnieciu tych postaci ciezko jest przegrac jakakolwiek linie i latwo jest poprowadzic team do zwyciestwa.

Na jungle zalecam Mumie ze wzgledu na dobre ganki na BOT ktory jest bardzo wazny i swietne teamfighty, po mainowaniu go mozna czynic cuda naprawde, ew. Nidalee, bardzo fajny pick ktorym mozesz tez zagrac na midzie, onetrickponyable xD

Chociaz jesli wybrales te dwie linie myslac, ze mozesz latwo wycarrowac to zle wybrales bo wlasnie na te linie oplaca sie miec jak najwiekszy champ pool! Zalecam Ci mainowanie tak jak ja na Topie Rengara lub Riven, na ADC Vayne lub Jinx i Support Thresh <3 

Dosc spory wybor postaci ktorymi mozna byc onetrickpony i carrowac gry, ja osobiscie sie wybilem wysoko w lidze Rengarem a osiagi są juz na mpc  :rolleyes:

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Na mida polecam Dianę i Xerath'a. Co do jungli mumia(dobre ganki) oraz fiddle (szybkie czyszczenie)

xyz.

Opublikowano

Na mida polecam Dianę i Xerath'a. Co do jungli mumia(dobre ganki) oraz fiddle (szybkie czyszczenie)

Diana banowana czasami.. Może na mid jeszcze: Annie, (w niższych ligach) Jayce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...