Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie mieliście największe zainteresowanie policji w MW?

Раіи

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie mieliście największe zainteresowanie policji i jak długo potrafiliście wytrzymać pościg ? :)

Widziałem kiedyś, że ktoś na x99 jeździł. Inny kolor SUV i policyjne lamborgini ^^ ale ogólnie prawidłowe zainteresowanie polcji to i tak x6.

Ktoś coś :) ?

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Najdłuższy pościg to pod koniec kariery miałem z BMW, zanim dojechałem do punktu to minęło ok 30 minut czasu rzeczywistego.

To z x99 też widziałem ale to było z chyba CheatEnginem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja miałem x10 poziom ale na x99 nie ma chyba różnicy. Kiedyś na YouTube policyjne Lamborghini ścigały :D

latał ktoś policyjnym helikopterem ?

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Ja miałem x10 poziom ale na x99 nie ma chyba różnicy. Kiedyś na YouTube policyjne Lamborghini ścigały :D

W grze maks to 7 poziom, który jest w specjalnym evencie z serii prób dla posiadaczy "black edition".

Najdłuższy pościg miałem 30 minut chyba ale stałem w miejscu na dachu przystanku na dworcu autobusowym (dla serii prób ).

-offtop 

Najdłuższy pościg to pod koniec kariery miałem z BMW, zanim dojechałem do punktu to minęło ok 30 minut czasu rzeczywistego.

W 30 minut to można kilka razy całą mapę objechać po obwodnicach, a ty 30 minut jechałeś z camden beach do rosewood, lol.

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...