Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zalogować się na konto! ;_;

michalek751

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj jakoś godzine temu skończyłem gierkę soloQ z wynikiem przegranym. Wylogowałem się, poszedłem się przejść i po cole do sklepu. Kiedy wróciłem nie mogę się zalogować do tej pory. Piszę, że hasło lub login jest nieprawidłowe (co jest niemożliwe, ponieważ nie zmieniałem swoich danych konta). Na stronie ligi legend tak samo. Obawiam się, że ktoś mógł mi ukraść to konto, aczkolwiek na moim emailu nie ma żadnej informacji o zmianie danych na koncie. Nie wiem co mam robić. Jest jakiś sposób, żeby to odzyskać? 

#edit: Kiedy próbuję odzyskać hasło to nie przychodzi mi wiadomość na email z instrukcjami :/ 

Opublikowano

Kupiłeś konto, albo dostałeś ? Jeśli tak masz odpowiedź.

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Jeśli konto jest kupione/dostałeś to nic nie możesz zrobić. Jeśli to Ty jesteś pierwotnym właścicielem konta to pisz do supportu.

Opublikowano

Istnieje też prawdopodobieństwo że podczas wpisywania loginu/hasła możesz mieć odwrócone litery chodzi o "yz" spróbuj ctr+ shift jesli by tak było :)

Opublikowano

Jeśli nie jesteś pierwszym właścicielem to poprzedni mógł napisać do supportu odzyskując konto, a jeśli pierwszym i pamiętasz dane takie jak np. pierwsze kupione postacie, skąd kupowałeś RP, IP z którego grałeś gry - pisz do supportu o kradzieży konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...