Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global Mu Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zmienic hotkeye na global mu... bo nie mam literki d i za kazdym razem ja kopiuje ale zeby dac komus party czy trade czy co kolwiek potrzebne jest to wiec chcialbym zamienic literke "d" na "f" a "f" na "g" jak moge to zrobic prosze o pomoc naprawde wazne to sezon 4.5

Opublikowano

istnieje takie cos jak okno komend i wyswietla sie tam "party" , "trade" , "guild" , "buy" itd... i zeby to otworzyc trzeba nacisnac literke "d" a ja jej nie mam i niewiem jak zmienic hotkeye zeby zamienic literke "d" na "f" czyli ze nie mam nacisnac literki "d" aby sie oknko komend otworzylo tylko literke "f" rozumiecie juz?... prosze o odp.

@edit

to pomoze ktos??? nie wiem moze w notatniku jakims to mozna zmienic lub przez program to bardzo wazne moge oczywiscie zaznaczac myszka na kogos i pisac /party /trade itd... ale nie moge zrobic /fallow czy /duel to juz trzeba na oknie komend wiec to jest bardzo wazne prosze bardzo o pomoc

Opublikowano

istnieje takie cos jak okno komend i wyswietla sie tam "party" , "trade" , "guild" , "buy" itd... i zeby to otworzyc trzeba nacisnac literke "d" a ja jej nie mam i niewiem jak zmienic hotkeye zeby zamienic literke "d" na "f" czyli ze nie mam nacisnac literki "d" aby sie oknko komend otworzylo tylko literke "f" rozumiecie juz?... prosze o odp.

@edit

to pomoze ktos??? nie wiem moze w notatniku jakims to mozna zmienic lub przez program to bardzo wazne moge oczywiscie zaznaczac myszka na kogos i pisac /party /trade itd... ale nie moge zrobic /fallow czy /duel to juz trzeba na oknie komend wiec to jest bardzo wazne prosze bardzo o pomoc

Mając 16 lat i ucząc się w gimnazjum j. angielskiego, nie wiesz co to znaczy follow?

Źle wpisujesz obie komendy.

I powtarzam po raz oklejny, jedyne wyjście to hexowanie maina. Przypuszczam, że tego nie potrafisz, więc tego nie zrobisz i musisz tak używać komend.

35590.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czyli jak wpisz komende /fallow i myszke na kims bede mial to bedzie dzialac??? a jak sie hexuje maina bo tego nie potrafie...

Opublikowano

Powodzenia przy hexowaniu maina. A gameguard sam się ominie? ^^ @up będzie działać, jeśli nauczysz się poprawnie pisać po angielsku. Gl'n'hf. Btw co to za keyboard bez "d"?

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

normalnie poprostu nie mam na klawiaturze literki "d" zostala ona wyrwana... to jak sie pisze komende zebym szedl za kims "podazal"??? /fallow czy jak?

Opublikowano
http://www.randyrants.com/2008/12/sharpkeys_30.html wystarczy rar, wybierz klawisz i jaki ma zamiast niego być (add key), po tym naciśnij "write registry" i przeloguj się w windzie (start > wyloguj > wyloguj). Co do "fallow <- rotfl" ma być "/follow". Przywracasz ustawienia usuwając klawisze i ponownie naciskając "write registry" i relog.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

ten sharpkeys nie dziala... probowalem zmienic na home i num lucka i nie dziala... jest jakis inny program bo na ten stracilem tylko czas albo mi zle wytlumaczyl jak to zrobic