Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile mniej wiecej trzeba wygrac poczatkowych rankedow aby miec s5

HardPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nie! Nie wbijaj silvera+ tylko pomyśl,  nie będzie tej zabawy jak jest w lidze naszych braci, bo czy to nie piękne mieć 0/15 w 10 minucie albo mieć afka, który po 20 minutach wróci i zacznie wyzywać ? 

Opublikowano

Do silvera 5 nie ma dużych wymagań po placementach, ja dostałem go po 3 wygranych.

Mi się wydaje, że nie ma na to reguły, kolega wygrał 6 placementów pierwsze jego konto w sezonie i dostał b1..

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Mi się wydaje, że nie ma na to reguły, kolega wygrał 6 placementów pierwsze jego konto w sezonie i dostał b1..

Tak masz rację. Nie ma na to reguły, ale kolega, który założył temat pyta się ile "MNIEJ WIĘCEJ" trzeba wygrać, żeby te piąte srebro dostać ; )

giphy.gif

Opublikowano

Brąz I? To chyba troszkę nierealne.

Opublikowano

Brąz I? To chyba troszkę nierealne.

Mówie jak jest :)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

6 rankedów wystarczy na spokojnie :) Może ci też na 5 się udać.

Zależy czy grasz z kimś duo i jakie ma mmr również.

mmr = match making ratio

Kolega dostał brąz I, ponieważ widocznie w tamtym sezonie miał niższe mmr, inaczej jest to niemożliwe.

Opublikowano

coś w granicach 4-6 ,ale to zależne

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Tutaj liczysz na farta. Możesz mieć tylko po 1 wygranej, a możesz też mieć aż po 10.

W moim przypadku jak w s4 mialem Golda V, przy czym mój kolega miał także Gold V - a nawet mniejsze mmr, w s5 miałem po 7/10 silver 2, a on 10/10 plat V.

Taka sprawiedliwość, nie ma tutaj reguły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...