Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem bana 7 dni

YTPolishDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Grałem sobie turniejowy i nagle z nikąd prąd akurat na 5 min wyłączyli po czym znowu powrócił i gdy odpaliłem komputer dostałem bana 7 dni bo nie zdążyłem dołączyć a to nie moja wina że prądu nie było...

Da się napisać do supportu czy gdzies żeby mi tego bana na 7 dni zdjeli?

Pozdrawiam.

Opublikowano

da się, ale nie zdejmą

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

pisac mozesz, ale to i tak nic nie da

zawsze mozesz kupic taki cos co "kumuluje" prad, ze jak ci prad wywali, to np. bedziesz mial prad przez 30minut na kompie

Opublikowano

pisac mozesz, ale to i tak nic nie da

zawsze mozesz kupic taki cos co "kumuluje" prad, ze jak ci prad wywali, to np. bedziesz mial prad przez 30minut na kompie

Napisałem google tłumaczem bo za bardzo nie znam angielskiego i teraz czekam na odpowiedź.

Znacie jeszcze jakies pomysły?

Opublikowano

nie cofna ci tego, ja p******e, mogles wczesniej nie wychodzic to bys mial na 30 minut

Spokojnie... nie unos sie, ja tylko się spytałem :) To był mój 2 raz ale i tak za 1 razem bana dostałem również na 7 dni ale wtedy to akurat sam wyszedłem.

Opublikowano

Nic to Ci nie da pisanie... przecież jak napiszesz, że prąd wyłączyli u ciebie i ciebie wyrzuciło w jakimś tam meczu to oni będą mieli z tego polewkę :)

Opublikowano

a czemu oni tak wolno odpisują?

Personel, ilość spraw, sprawdzanie każdego wniosku, realizacja procedur i tak w kółko można gdybać. Trudno powiedzieć.

Opublikowano

Personel, ilość spraw, sprawdzanie każdego wniosku, realizacja procedur i tak w kółko można gdybać. Trudno powiedzieć.

Dali ma jakies linki i powiedzieli ze jest to automatyczne i nie mozna cofnac...

Opublikowano

Dali ma jakies linki i powiedzieli ze jest to automatyczne i nie mozna cofnac...

Zanim Ci wygenerowali tę wiadomość musieli ją sprawdzić. Podobnie blizz robi z ich formułkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...