Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Natec H12 - nie działa mikrofon

LubiePlacki82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,kupiłem słuchawki natec genesis h12 ale nie działa w nich mikrofon.Jest tylko jeden kabel do słuchawek i mikrofonu i być może nie wiem jak podłączyć.Czy być może trzeba je jakoś włączyć,nie wiem.Pomoże ktoś ?

NonekPL.png

Opublikowano

bo potrzebujesz rozdzielacza na 2 minijacki osobno na mikro i osobno na słuchawki, taki kabel będzie działał tylko z telefonami i wybranymi laptopami

436951440626370320491.png

Opublikowano

bo potrzebujesz rozdzielacza na 2 minijacki osobno na mikro i osobno na słuchawki, taki kabel będzie działał tylko z telefonami i wybranymi laptopami

A gdzie takie coś można kupic ?

NonekPL.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kirito, co Ty gadasz człowieku w ogóle. To są gamingowe słuchawki :D Jak niby miałby je producent oryginalnie tak pakować, żeby trzeba było coś dokupować, by używać mikrofonu? :D

Pewnie coś źle podłączone, albo masz wyciszony mikrofon w systemie albo po prostu na konsoli do sterowania słuchawkami. Pokombinuj.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Siemka,kupiłem słuchawki natec genesis h12 ale nie działa w nich mikrofon.Jest tylko jeden kabel do słuchawek i mikrofonu i być może nie wiem jak podłączyć.Czy być może trzeba je jakoś włączyć,nie wiem.Pomoże ktoś?

Lubie Placki82, rozwiązałeś ten problem bo mam ten sam i nie wiem o co chodzi z tym mikrofonem. Pomożesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...