Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy sponsora na Divine World s3 by EtaviaStudio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do tematu to napisz do kreta nick na forum @kombajnik

A wniosek : D Pliki divine od 28h na forum i zaraz powstanie 900 wersji divine xD

Poza tym kret sponsoruje już jednego divine. Nie wiem czy mogę polecic bo nie znam, ale życzę powodzenia. 

Opublikowano

No dosłownie , pierw polecam obugować pliki , bo szkoda ,aby gracze wydawali hajs , i potem odchodzili . Masz pełno tematów w Pomoc ,że ktoś zostanie sponsorem , dokonaj selekcji :)

sygna.png

Opublikowano

Nie polecam, ponieważ chcą startować na gotowcu, divine już jest i dobrze się trzyma (Wiktor naprawia błędy), więc po co robić kopie?, a i ten te pliki mają niespodziankę w środku, bo nie sądzę, aby Dark wstawił je, gdzie zarabiał po 250zł/1pliki.

Powodzenia życzę.

#Edit.

Przeglądałem sobie forum i wstąpiłem do tematu gdzie nasz kochany Asfen zapytał czy nie chcielibyście reaktywację divine bez bugów?.

Czyli sądzę, że on jest w team, więc.

Opublikowano

Proszę jednak przeczytać jeszcze raz temat. Chcemy zrobić trzecią wersję plików, nie drugą, po czym można wywnioskować, że będzie to coś innego niż serwer divineworld .eu który niedawno został wypuszczony i pod żadnym pozorem nie będzie to dla niego żadna konkurencja. Jeśli chodzi o bugi i inne sprawy tego serwera, również wiemy, że trzeba się tym zająć i co najważniejsze wiemy jak się tym zając, więc sądzę, że nie powinno być większych problemów! :) pozdrawiam.

Opublikowano

Proszę jednak przeczytać jeszcze raz temat. Chcemy zrobić trzecią wersję plików, nie drugą, po czym można wywnioskować, że będzie to coś innego niż serwer divineworld .eu który niedawno został wypuszczony i pod żadnym pozorem nie będzie to dla niego żadna konkurencja. Jeśli chodzi o bugi i inne sprawy tego serwera, również wiemy, że trzeba się tym zająć i co najważniejsze wiemy jak się tym zając, więc sądzę, że nie powinno być większych problemów! :) pozdrawiam.

No comment. Twoja głupota po prostu mnie przerasta :D

Opublikowano

Każdy uczy się na błedach, jeśli chodzi o posty nie jestem questerem, zajmuję się grafiką i ew. pomagam coś przy plikach. Post jak widzisz jest dodany w lutym, a nasza załoga od tego czasu powiększyła się, więc jeśli możesz nie wstawiaj więcej tego typu postów, bo przeszłości zawsze ma mniej do pokazania niż jest obecnie. Dziękuje

@Hya nie znam asfena i mówię to szczerze jeśli chesz wiedzieć kto jest moją załogą mogę przestawić osoby takiej jak

-Pain

-Dz1k

-Ponton

-Drag

To cała nasza załoga i nikt oprócz nich się do niej nie zalicza.

Opublikowano

hahaha nieee...divine world s3 xD leje, że śmiechu, nawet nie wiem jak określić, ów to co napisałeś w tym wątku..kosmos  :D

1 OPCJA - Napisałeś to by potrollować i pośmiać się.  

2 OPCJA - Napisałeś to serio i sam siebie ośmieszyłeś.

Czy wy nie rozumiecie, że stworzenie takiego serwera jak DivineWorld (s99999) jest niemożliwe? Chodzi o sens mentalny.

Gość Lajk™
Opublikowano

ja jednak polecałbym ci zrobić coś innego BO:

1. Divek już jeden stoi.

2. Nowości/zmiany zepsują całkowicie klimat tego serwera..

Nie wiem jaki ma być DivineWorld s3 ale z góry mówię że to może być porażka ;)

No i jeśli w teamie jest Asfen to nie polecam tym bardziej, nie zdziwiłbym się w sumie bo ostatnio pytał się mnie czy mu clientem nie zarzucę :p

­

Opublikowano

@Lajk nie ma asfena, rly nie znam gościa, ale z tego co piszecie można wywnioskować, że nie jest to zbyt lubiana osoba. W każdym razie nie łączy nas, ani współpraca, ani tym bardziej jakakolwiek znajomość. Co do tematu proszę o zamknięcie, narazie w sumie nie ma co liczyć na to, że będzie ktokolwiek chętny na zrobienie takowego serwera. Szczere powodzenia dla obecnego Divine i zajmiemy się reaktywacją naszego starego serwera. Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Dodanie nowości równa się z tym że popsuje to klimat starego Divine, więc teza jest taka że mało kto wejdzie tam grać.
Jeśli chcecie stawiać serwer taki jak Divine to bez nowości, z wyłącznym wyeliminowaniem bugów. 
Lajk, teraz zwrócę się do Ciebie.. obiecywałeś cuda wianki na nowym reworku. Skończyło się to jak zawsze wielką porażką, miałem o Tobie inne zdanie, jednak teraz je zmieniłem. Pozbierałeś hołotę do zespołu i myślisz że będzie lepiej?, otóż nie. Większość z nich nie ma pojęcia o rolach które pełnią. Dziwię się jeszcze że ten serwer jeszcze stoi... nie macie pojęcia jak opanować ten chaos na serwerze, robiłeś betę dla Administracji a nawet nie sprawdziliście podstawowych bugów jakie mogą istnieć w każdym kliencie. Moim zdaniem, ten rework jest wielką porażką. Nie komentuje już nic.   

Opublikowano

ja jednak polecałbym ci zrobić coś innego BO:

1. Divek już jeden stoi.

2. Nowości/zmiany zepsują całkowicie klimat tego serwera..

Nie wiem jaki ma być DivineWorld s3 ale z góry mówię że to może być porażka ;)

No i jeśli w teamie jest Asfen to nie polecam tym bardziej, nie zdziwiłbym się w sumie bo ostatnio pytał się mnie czy mu clientem nie zarzucę :P

­

hahahahhaha xDD 

Wasz Divine jest tak zbugowany że nawet zwierzęta by tam nie chciały grać ^^ Technik który jest od 10 dni w Madagaskarze i nie ma kto naprawić bugów, mimo że one miał już być naprawione tydzień temu ^^. Z 1k z groszami stało się 300 graczy. Więc mi nawet nie mów że Wasz serwer to jest wypał ! Bo na pewno Wasz serwer nie wypalił stoi ok 3 tygodni a wygląda jak po ataku Putina na Ukrainę. Trzymacie tak kijową administracje oraz nawet dostępu do forum jak i gry nie macie porażka :D

Zgodzę się tylko z Tobą co do Asfena :)

===========

Co do sponsora jeśli jeszcze jest aktualny to Hooltras, bo wiem że sponsorował ;)

Ale taka moja rada nie bierzcie się za ten syf, czemu? Proste każdy wraca do starych serwerów aby $$ zbijać i po nic więcej i nie mówcie mi tylko że jest inaczej

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Gość Lajk™
Opublikowano

hahahahhaha xDD

Wasz Divine jest tak zbugowany że nawet zwierzęta by tam nie chciały grać ^^ Technik który jest od 10 dni w Madagaskarze i nie ma kto naprawić bugów, mimo że one miał już być naprawione tydzień temu ^^. Z 1k z groszami stało się 300 graczy. Więc mi nawet nie mów że Wasz serwer to jest wypał ! Bo na pewno Wasz serwer nie wypalił stoi ok 3 tygodni a wygląda jak po ataku Putina na Ukrainę. Trzymacie tak kijową administracje oraz nawet dostępu do forum jak i gry nie macie porażka :D

===========

Co do sponsora jeśli jeszcze jest aktualny to Hooltras, bo wiem że sponsorował ;)

Ale taka moja rada nie bierzcie się za ten syf, czemu? Proste każdy wraca do starych serwerów aby $$ zbijać i po nic więcej i nie mówcie mi tylko że jest inaczej

To po co się pchasz do mnie na forum ? xD dwulicowość nie zna granic :)
Opublikowano

hahahahhaha xDD 

===========

Moja droga koleżanko co się stało, że obrażasz Ernesta?

Jeszcze do niedawna jak mnie pamięć nie myli, miał najczystszą dupę ze wszystkich na mpc dzięki Twojemu lizaniu. Ernest, jak widzę chyba wróciłeś po rozum do głowy. ACP nie działa i koniec znajomości? #ból #dupy #15 #latko

Opublikowano

hahahahhaha xDD 

Wasz Divine jest tak zbugowany że nawet zwierzęta by tam nie chciały grać(Obraziłaś każdego gracza divine world w tym siebie samą) ^^ Technik który jest od 10 dni w Madagaskarze i nie ma kto naprawić bugów(Wypowiadasz się na temat o którym nie masz zielonego pojęcia), mimo że one miał już być naprawione tydzień temu ^^. Z 1k z groszami stało się 300 graczy(Aktualnie online jest 726). Więc mi nawet nie mów że Wasz serwer to jest wypał ! Bo na pewno Wasz serwer nie wypalił stoi ok 3 tygodni(Serwer ma tydzień i 2 dni) a wygląda jak po ataku Putina na Ukrainę. Trzymacie tak kijową administracje(Tym postem udowodniłaś jaką świetną jesteś Ty administratorką forum) oraz nawet dostępu do forum jak i gry nie macie porażka(Dodajesz fikcyjne informacje, dostęp do gry mają)  :D

Pozdrawiam. Ogólnie nie polecam tworzyc kolejnych divine worldów. 

Opublikowano

Są 2 opcje.
Opcja Nr1. Asfen znów robi serwer więc odpowiedz jest taka.
duhi8a.jpg
Opcja Nr2. ktoś sie bdzie chciał wybić gotowcem z mpcforum
dowidzenia :D
Opcja Nr3 <buum> : ktoś odbugował divinki i chce postawić serwer
stoi już 1 serwer divine :> który jest z*******y ale i tak tam nie gram xdd :P
pozdrawiam :D

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Grafika tematu nie działa :/.

Z DivineWorld s3 to świetny pomysł !

Na obecnym divine w team panuje chaos, a na serverze dużo navi i samowola GM'ów banujących po koleżeńsku za nic, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...