Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadniecie z rangi

Bodzio230000000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kumam po co chcesz spadać?? Kiedyś też utknąłem w jakiejś randze, przeciwnicy mnie orali, ale po jakimś czasie nauczyłem się na nich grać i zrobiłem progres. Jak nie zrobisz kroku do przodu to niczego się nie nauczysz.

Opublikowano

Bo mam dość tego że ragne sie wklepuje coraz latwiej kiedys po 10 meczach jak chcialem miec wysoka to dostalem srebro elitarne dobilem ledwo do akaczow za kazdym razem top 1 w tabeli  jak to mozilwe ze tylko dable ak mialem no jak? no tak ze team drewniany zero info bo po co ostatnio mialem sytulacje ja mam ponad 30 fragow i typ odemnie tez ma 30 fragow a reszta po 5 jak mam grac tak t dzieki mam to w dupce i chce spasc do silvera.

gralem 10 meczy i dalo mnie do golda 3  tez duzo staralem sie przegrywac meczy nigdy w tych 10 meczach nie bylem 1 zawsze 2 od konca zeby nie byc w wysokich rangach ale nie nie da mnie do silverow tylko do golda (tak wiem i tak graja tam jak gowno ale jednak chce silvera)

tez probowalem sie wymieniac za jakies konta z silverami no ale jak to jakas cebula przychodzi i probuje oszukac w tak żałosny sposob mowiac ze ma 2 konta wychodzi z 1 zmienia nick wywala z znajomych i dododaje i pisze ze ma takie konto no ale typ zapomnial ze na 2 koncie (moim ) tez mnie mial w frendsach i tez historie nickow sprawdzilem 

ŻAL MI DUPE SCISKA ZE TAK PIERDOSI SIE TA GRA !!!

każda gre w która gram jest godna uwagi a potem sie sra wszystko 

nie gram dla skinow czy dla $ na steamie

potrafie doladowac portfel i odczekać te 7 dni(kto to wymyslil ?!) i bawic sie w jakies obstawianie na schufflach i innych stronkach i nie becze jak przegram wale wszystkich moje zycie jest do dupy (tak wiem zabic sie musze wiem nie piscie mi tego)

a no i tak wiem nie umiem pisac 

nie wiem po co to napisalem xD

Pozdrawiam kazdego oszsta zeby wam cebula w dupe sie wpierdosila

Opublikowano

Bo mam dość tego że ragne sie wklepuje coraz latwiej kiedys po 10 meczach jak chcialem miec wysoka to dostalem srebro elitarne dobilem ledwo do akaczow za kazdym razem top 1 w tabeli  jak to mozilwe ze tylko dable ak mialem no jak? no tak ze team drewniany zero info bo po co ostatnio mialem sytulacje ja mam ponad 30 fragow i typ odemnie tez ma 30 fragow a reszta po 5 jak mam grac tak t dzieki mam to w dupce i chce spasc do silvera.

gralem 10 meczy i dalo mnie do golda 3  tez duzo staralem sie przegrywac meczy nigdy w tych 10 meczach nie bylem 1 zawsze 2 od konca zeby nie byc w wysokich rangach ale nie nie da mnie do silverow tylko do golda (tak wiem i tak graja tam jak gowno ale jednak chce silvera)

tez probowalem sie wymieniac za jakies konta z silverami no ale jak to jakas cebula przychodzi i probuje oszukac w tak żałosny sposob mowiac ze ma 2 konta wychodzi z 1 zmienia nick wywala z znajomych i dododaje i pisze ze ma takie konto no ale typ zapomnial ze na 2 koncie (moim ) tez mnie mial w frendsach i tez historie nickow sprawdzilem 

ŻAL MI DUPE SCISKA ZE TAK PIERDOSI SIE TA GRA !!!

każda gre w która gram jest godna uwagi a potem sie sra wszystko 

nie gram dla skinow czy dla $ na steamie

potrafie doladowac portfel i odczekać te 7 dni(kto to wymyslil ?!) i bawic sie w jakies obstawianie na schufflach i innych stronkach i nie becze jak przegram wale wszystkich moje zycie jest do dupy (tak wiem zabic sie musze wiem nie piscie mi tego)

a no i tak wiem nie umiem pisac 

nie wiem po co to napisalem xD

Pozdrawiam kazdego oszsta zeby wam cebula w dupe sie wpierdosila

Nie płacz :)

To graj z teamem, a nie sam.

Skoro mówisz, że rangę się łatwo teraz wbija to czemu tego nie zrobisz? Wyższa ranga, wyższy poziom i info dostajesz nawet od randomów.

Opublikowano

Nie płacz :)

To graj z teamem, a nie sam.

Skoro mówisz, że rangę się łatwo teraz wbija to czemu tego nie zrobisz? Wyższa ranga, wyższy poziom i info dostajesz nawet od randomów.

nie wiesz co pleciesz;) wiecej trollow na lem'ch niz nizszych rangach. Rozpierdala mnie fakt ze DMG patrza sie w ziemie..
graphic.png
Opublikowano

Bez obrazy ale osoba, która założyła ten temat to w moim odczuciu najgorszy rodzaj gracza. Jakim trzeba być hipokrytą, żeby najpierw obarczać winą za przegraną słabszych graczy a później samemu trolować tyle meczy pod rząd tylko po to by przegrywać i spadać w dół rankingu. 

Poza tym im jesteś wyżej tym grasz z lepszymi ludźmi, więc jeżeli chcesz unikać graczy na których tak narzekach, to chyba idziesz w złą stronę w drabince rankingowej.

giphy.gif

Opublikowano

Dla mnie kałachy grają nawet gorzej od śilverków. To tylko kwesta czasu jak spadniesz, trolluj i tyle. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...