Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot, looter

Elfinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem polega na tym, że w looterze wpisuję, że ma mi wkładać Medicine pouch do bp 2,3,4. Każdy mam otwarty. Ale kiedy zapełni się cały bp 2, nie zaczyna wkładać do bp3, tylko po prostu ten loot olewa. dlaczego tak się dzieje?

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

po co wgl tak kombinować ? Wsadź do bp2 taki sam kolor następnie go otwórz i wsadź kolejny taki sam czyli backpack w backpacku jeżeli zapełni się ten pierwszy bot automatycznie otwiera kolejny i tak dopóki się nie skończą bp albo cap 

Opublikowano

po co wgl tak kombinować ? Wsadź do bp2 taki sam kolor następnie go otwórz i wsadź kolejny taki sam czyli backpack w backpacku jeżeli zapełni się ten pierwszy bot automatycznie otwiera kolejny i tak dopóki się nie skończą bp albo cap

Czyli np do red bp ktory jest jako bp2 wsadzic kolejny red i w nim kolejny tak? I zaznaczac zeby wsadzal mi medicine pouch do bp2, a jak sie skonczy, to bp3 sam sie otworzy, dobrze zrozumialem?

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Tak jak kolega wyzej, red bp możesz mieć nawet 15 (jeden w drugi(wrzucasz, otwierasz, wrzucasz nastepny otwierasz i tak w kółko)a bp 3 i 4 to ty zostaw w spokoju :)
Tylko żebyś do 1 red bp nie wrzucił luzem 14 pozostałych bp, w każdym bp musi być 1 taki sam kolor bp, i tak coraz głebiej 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...