Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - Gwint - Zasady do gry karcianej

FreeSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar napisać zasady do gry Gwint tylko, że na zwykłej talii kart. I mam pytania:

-Czy ktoś mnie już uprzedził?

-I czy jest ktoś kto posiada fizyczne karty (Z EK Wieśka na XBox One) i czy by mi mógł wysłać skan kart (Na PW podam maila)?

-I czy w ogóle taki pomysł wam się podoba?

Edit. Tutaj link do zasad, będę go aktualizował:

https://mega.co.nz/#!ydVUhSKA

Opublikowano

1) Umieszczenie zasad a zrobienie kart to 2 różne rzeczy. Pierwsze można umieścić w 5 zdaniach, a samo zrobienie kart nie opłacalne. Dla zapaleńca, jak najbardziej ok. Na forum redów było pytanie o wersje fizyczną i w odpowiedzi napisali, że wszystko zależy od konsumentów i ich zainteresowania.

2) Jeżeli ktoś ma, to raczej zapieczętowane na półce w pudelku. To takie NNWP dla kolekcjonera. :P

Pomysł fajny, ale dla przeciętnego kowalskiego całkiem nietrafiony. Jeżeli zdecydujesz się rozwinąć ten pomysł, to wrzuć rezultaty. ;) Ew. wyeksportuj grafikę kart i w ten sposób dostaniesz, ten sam efekt.

Opublikowano

@up

Tak się na tą karciankę napaliłem, że nie wytrzymałem i już dzisiaj napisałem bardzo prymitywną formę gry na talię 54 kart :D Jutro wrzucę efekty, może jeszcze do pracuję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...