Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Odpaleniem Metina Win8 64bit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to tak problem jest taki posiadam windows 8 i urochamiam metina z ustawieniami administartora bo myslalem ze to jest przyczyna ze metin sie nie wlącza lecz nadal nie. Ustawiełem więc żeby sie właczało jako windows XP SP3 ale to tez nie pomaga ustawilem Win 7 tez nic i wysylam ss jak to wyglada zmienialem rozdzielczosc wszystko co moglem w oknie otwieralem nic nie pomagalo wie ktos moze w czym przyczyna. Na tym zdjeciu widac tylko to co widac ale w nic nie da sie kliknąc i miga caly czas. Po chwili sie wyłacza.

Tutaj jest link ze zdjeciem http://iv.pl/images/30799315493193566202.png

Opublikowano

Masz zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej, DirectX, .NET Framework ? 

Posiadam najnowsze sterowniki, jak pobieram Net fremework to przy instalacji mam komunikat ze posiadam nowsza wersje i nie potrzeba instalowac innej, DirectX posiadam wersje 11

Opublikowano

W takim razie sorry, nie wiem jak Ci pomóc :/

Pozwalam wpaść na jakiś pomysł komuś innemu.

I tak bardzo ci dziekuje za starania :)

Opublikowano

Próbowałeś w config zmienić z CPU na GPU?  Patrzyłeś do Win Update i sprawdzałeś czy nie masz do zainstalowania aktualizacji opcjonalnych?

Opublikowano

Próbowałeś w config zmienić z CPU na GPU?  Patrzyłeś do Win Update i sprawdzałeś czy nie masz do zainstalowania aktualizacji opcjonalnych?

Tak próbowalem bylo lepiej troche bo moglem wybrac channel ale i tak nie pomoglo zebym mogl zagrac normalnie i wszystko zainstalowane nic nie pomaga ;/

Opublikowano

Z czego korzystasz ? Laptop, PC ? Jeżeli laptop to wejdź w komputer. Kliknij prawy i wybierz Właściwości. Później na górze po prawej stronie weź Menedżer Urządzeń. Potem znajdź karty graficzne, i sprawdź czy masz 2. Jeżeli tak to podaj jakie. Ew zobacz na innych forach może będzie gdzieś odpowiedz.

Opublikowano

Spróbuj w ustawieniach zmienić z CPU na GPU i odwrotnie. Pobaw się tymi ustawieniami, zobacz czy coś pomoże. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Tak próbowalem bylo lepiej troche bo moglem wybrac channel ale i tak nie pomoglo zebym mogl zagrac normalnie i wszystko zainstalowane nic nie pomaga ;/

Z czego korzystasz ? Laptop, PC ? Jeżeli laptop to wejdź w komputer. Kliknij prawy i wybierz Właściwości. Później na górze po prawej stronie weź Menedżer Urządzeń. Potem znajdź karty graficzne, i sprawdź czy masz 2. Jeżeli tak to podaj jakie. Ew zobacz na innych forach może będzie gdzieś odpowiedz.

To tak korzystam z laptopa mam 2 karty graficzne Nividia geforce 840m i zintegrowana patrzylem na roznych forach nikt nie umie mi pomoc ;/

Spróbuj w ustawieniach zmienić z CPU na GPU i odwrotnie. Pobaw się tymi ustawieniami, zobacz czy coś pomoże. 

Bawiłem sie tymi ustawieniami i nic nie pomoglo bylo troche lepiej ale nadal nie dzialalo tak jak powinno channel mogłem tylko wybrac i koniec ;/

Opublikowano

Uruchom grę na zintegrowanej karcie, miałem to samo w laptopie z radeonem i pomogło :)

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Uruchom grę na zintegrowanej karcie, miałem to samo w laptopie z radeonem i pomogło :)

NIe pomoglo ;cccccc

ODPAL Z PRAWAMI ADMINA

POMOZE NA 80%

Mam caly czas nie pomoglo tez ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...