Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić z starym komputerem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Mam pewien problem :/ Otóż mój komputer już ledwo ciągnie (co chwile wywala bluescreena, często się zawiesza).Kupiłem go parę lat temu i już wtedy odstawał znacząco od reszty.Nie ma on więc dobrych bebechów :/

Nie długo będe miał nowego lapka stąd też postanowiłem się go w końcu pozbyć.Nie ukrywam że liczę na to iż dzięki temu wpadnie mi trochę $ do kieszeni.

Nie mogę go sprzedać bo nikt go nie kupi ;p Do tego jak już wspomniałem są z nim problemy.Ma ktoś jakiś pomysł?

Opublikowano

nooo..ja to bym go wziął na łąkę,lub za dom i z młota ! //

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Witajcie :)

Mam pewien problem :/ Otóż mój komputer już ledwo ciągnie (co chwile wywala bluescreena, często się zawiesza).Kupiłem go parę lat temu i już wtedy odstawał znacząco od reszty.Nie ma on więc dobrych bebechów :/

Nie długo będe miał nowego lapka stąd też postanowiłem się go w końcu pozbyć.Nie ukrywam że liczę na to iż dzięki temu wpadnie mi trochę $ do kieszeni.

Nie mogę go sprzedać bo nikt go nie kupi ;p Do tego jak już wspomniałem są z nim problemy.Ma ktoś jakiś pomysł?

Jeżeli części nie są jakieś słabe, to może ktoś Ci kupi. Są ludzie, którzy kupują elementy bo coś. Ewentualnie sprzedaj na złom lub sam rozbierz elektronikę i później sprzedaj. Masz też komisy i innych gości skupujących, ale wtedy dostaniesz zdecydowanie mniej pieniędzy, ale jednak coś.

Opublikowano

Nie widzę sensu niszczyć komputera, lepiej zapakuj go w jakieś pudło, zabezpiecz je i zostaw na strychu lub w piwnicy. Ewentualnie sprzedaj na części.

Opublikowano

Nie widzę sensu niszczyć komputera, lepiej apakuj go w jakieś pudło, zabezpiecz je i zostaw na strychu lub w piwnicy. Ewentualnie sprzedaj na części.

Ale co nam da zamrożenie komputera, który z czasem będzie jeszcze gorszy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...