Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#moja sugestie:

szybkie zrobienie serwera, max 30slotów na początek, przyjemna gra, tryb bez znaczenia(jakiś własny?).

#twoje sugestie:

komentarz, pomysł na serwer, jak go zrobić?

zaproponuj coś

to moje pytanie, ale,

Nie wiem, możecie też pisać posty pod tematem i pytać się innych forumfowiczy o swój serwer.

#Edit

Nie RPG, bo na nich nikt nie gra.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Zrób creative jak sie nastawiasz na 30 graczy, ewentualnie survival bez gildii. Jesli nie masz kasy na przynajmniej 60 slotow to nie widze sensu pakowac sie w administrowanie serwerem. Gracze graja jak inni graja i maja z kim pogadac, powymieniac sie itp a na 30 slotach w tych czasach to mocno okrojone jest.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Według mnie powinieneś postawić serwer survival, ale bez gildii bo przy takiej liczbie slotów mija się to z celem, ewentualnie stworzyć dwie gildie walczące ze sobą, skyblocka opierającego się na podobnych zasadach. Możesz również pokusić się o mały serwer pvp z jedna lub dwiema arenami lub tradycyjny freebuild jednak z nim jest taki problem, że mało kto na nich gra.

Opublikowano

Role Play / Real Life. Malo jest takich serwerow a sa naprawde Zarabiste :) Moglbym ci pomoc z pluginami :)

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Opublikowano

Ja chętnie zagrałbym na serwerze Skyblock z: dojrzałą ekipą, która zaangażuje sie w serwer, ciekawymi zadaniami, a przede wszystkim - dobrze przemyślaną ekonomią, tak, aby gra nie skończyła się po 3 dniach. ;)

Opublikowano

CusT spełniam większość twoich wymagań- IP poniżej.

Co do serwera polecam ci zrobić EasySurvival - ostatnio na takie serwery sporo graczy wbija :D

//Edit

Dzięki za LIKE ;]

||| IP: MC.ENCH.PL |||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...