Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drzwi nie chcą się zamknąć - 1.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 
Mam problem, ponieważ na moim serwerze gracze mają nie mogą czasem zamknąć drzwi albo wcale .
Czytałem, że to klasyczny problem w 1.8, ale można go jakoś rozwiązać ? 

142740.gif

Opublikowano

Skoro czegoś nie ma w internecie, to nie istnieje...

Tak jak rozwiązanie.

Weź inną wersje, albo czekaj aż mocz/notch to naprawi

T3hSdWU.png

Pociesz żebraczka

lajkiem...

Opublikowano

Skoro czegoś nie ma w internecie, to nie istnieje... Tak jak rozwiązanie. Weź inną wersje, albo czekaj aż mocz/notch to naprawi

Jak masz nabijać posty to nie tutaj. 

Btw. Widać jak używasz internetu. Ten Mocz/Notch już dawno sprzedał tą grę i pewno opala się na jakiejś wyspie .

142740.gif

Opublikowano

­Miałem wersje serwera 1.7 Zainstalowałem Spigota 1.8 i miałem ten sam problem. :) Zaaktualizowałem WorldGuarda itd. oraz wszystkie pluginy, które w jakiś sposób robią coś z terenem i minęło. Teraz każdy robi co chce z blokami z wersji 1.8! Polecam przesiadkę na 1.8 wszystkim zatwardziałym graczom 1.7!

Opublikowano

­Miałem wersje serwera 1.7 Zainstalowałem Spigota 1.8 i miałem ten sam problem. :) Zaaktualizowałem WorldGuarda itd. oraz wszystkie pluginy, które w jakiś sposób robią coś z terenem i minęło. Teraz każdy robi co chce z blokami z wersji 1.8! Polecam przesiadkę na 1.8 wszystkim zatwardziałym graczom 1.7!

Ktoś w końcu mnie popiera i dzięki za radę. 

Widziałem (ktoś mi powiedział) , że JJayJoker wraca . Pewno wbije na 1.8 to wszystkie dzieci MC będą grały na 1.8 .

142740.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...