Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawa starszego kolegi - jakie linie wybrać?

Ariella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej piszę w sprawie mojego kolegi, który również gra w Wot-a, jednak nie udziela się na tego typu forach, prosił mnie abym napisała tutaj temat w jego imieniu.

Siemka.
Jako iż mam pecha sprzedałem przez przypadek znowu WT AUF E100 - A jak do tego doszło ? Zwykle przed sprzedażą jest informacja, o wyposażeniu, teraz akurat tego nie miałem, bo nie miałem żadnego (tzn tego za golda) i z 10min temu Wafel poszedł w pisdu.

W garażu obcenie mam oko 5mln srebra, IS-6, S-51(Leci do SU-14-2), na tym pozostane. Moja gra polega na badaniu X, pogrania nimi i sprzedaży po czym dąże do kolejnej - Kiedy będę miał z 5 X tierów i konto premium odkupie wszystkie.

Pytanie brzmi, co teraz robić ? Jaka droga będzie przyjemna i najlepsza do expienia ? Nie musi być krótka i tak rzadko teraz gram.

USA: Mam zrobioną droge do E4 - mógłbym odkupić prota i iść do E3, mam także M40/M43 (Brakuje z 74k do IX).
ZZSR: S51, oraz KV-1S,KV-2,T-150,Obj 140.
Francja: Amx 13 75.
Chińskie: Nic nie zaczynałem, ale myślałem czy nie iść w LT.
Japońskie: Wcale ich nie zamierzam robić.
Niemieckie: WT AUF E100.
Brytyjskie: Mogę już zbadać Churchille VII.

Up są wypisane czołgi zbadane, lub które będą w ostateczności, ktorymi grałem. Nie zważać na pisowanie jest po 24. Adios i liczę na pomoc. 
Opublikowano

Głupi system sobie kolega wymyślił, lepiej już mieć te Xt w garażu bo mogą się przydać. WTF to słaby czołg, po tych nerfach nigdzie nie przydatny.

E4 może odpuścić, czołg jest bardzo słaby na randomki, pancerz powinien być jego zaletą, a przebijany jest z każdej strony. E3 lepiej.

2 linie art? Można i tak, 261 i T92 nie są złe, skoro już tak wysoko jest, to niech kontynuuje.

Z ruskich wszystkie linie co robi są ok, do is-7, do is-4 i ob. 140, same czołgi używane na CW.

Bat Chat good tank, niech robi.

Chińskich nie polecam ruszać, na CW praktycznie niewykorzystane, z całej linii przyjemnie mi się grało tylko 9t, a dziewiątka jest lepsza od Xt.

Z niemieckich E100, E50M warto, reszta na CW zazwyczaj nie jest brana.

Brytyjskie są trudnymi czołgami, ja bym odpuścił. Mają zmieniać Xt HT i MT, ale nie wiadomo jak te tanki sprawdzą się w boju.

Kolega robi bardzo dużo linii, zanim do wszystkich dojdzie minie bardzo dużo czasu. Lepiej żeby część odpuścił.

Opublikowano

Więc jaką najlepiej niech robi ? Bo mówi, że może odkupić Prota i iść z Prota na T28 i dalej.

Ja bym na jego miejscu wbijał T30, przyjemnie się gra. :) Co do brytoli to zgadzam się z Juri, sam wbiłem Churchille VII i rzuciłem grę nim w cholerę. :P 

Opublikowano

Linia go trochę martwi, bo jest ciężka - tym bardziej że nie gra na koncie premium, bo posiada tylko IS-6.

Opublikowano

Mówił na TS, że na razie odkupił Prota i zamierza zbierać 70k do T28 i dalej do E3 - Jak sądzicie dobrze zrobił ? :)

Opublikowano

Mówił na TS, że na razie odkupił Prota i zamierza zbierać 70k do T28 i dalej do E3 - Jak sądzicie dobrze zrobił ? :)

E3 to dobry TD'ek, ale droga do niego to porażka.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...