-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz

Pytanie
D3vilX
D3vilX
Witam,
Otóż mój problem dotyczy domyślnego programu otwierania plików, przypadkowo zmieniłem aby pliki otwierały się za pomocą chrome, niby błachostka, w czym to przeszkadza, można to zmienić - tak, wydaje się to dziecinne proste, tylko teraz posłuchajcie tego, niestety zmiana tych oto plików dosięgła plików systemowych - i oto cały problem, - przywracanie systemu? - otworzy mi się za pomocą chrome`a - czytaj, nie działa, otworzy się pobieranie danego pliku który jest odpowiedzialny za tą interakcje i tak dalej, no dobra - pobierz jakiś program - otworzy mi się za pomocą chrome`a - po prostu na nowo się pobierze, to może zmień rejestr? - ok wydaję polecenie - otwiera się za pomocą chrome`a, tak to jest, każde nasze kliknięcie w komputerze to tylko skrót od danego pliku s systemie, niestety te pliki otwierają się za pomocą chrome`a, a więc nie wiem jak temu zaradzić, proszę o pomoc, bo de facto można stwierdzić, że mój komputer się teraz do niczego nie nadaje, nic nie mogę otworzyć, naszczęście shutdown.exe otwiera się normalnie także mogę chociaż komputer wyłączyć, wdzięczny będę za wszelkie odpowiedzi, i starania, czekam i licze na was
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.