Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grami full screen pomocy daje ++++

Mesharsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem otóż dzisiaj zainstalowałem sobie grę dying light na moim sprzęcie który ma słaby procek ale dobrą kartę procek nie najgorszy amd phenom x2 550 processoe 3.2 ghz a karta to Asus gtx660 ti 2 gb

RAM : 8 GB

No i włączam grę i odrazu monitor gaśnie zamiast zielonej diody świeci się pomarańczowa jakbym uspał komputer dopiero jak wyłącze grę to wtedy obraz jest ale tylko pulpit, Gdy zmienie z full screena na okienko wszystko śmiga..

Powiecie mi jak to rozwiązać proszę daje dużo ++++++ na oknie zacina na low ustawieniach bo zawsze w oknie gra zacina, byłbym wdzięczny i dużo like dam za pomoc oraz 5 na profilu

W grze np outlast na full screenie z tą samom rozdziałką działa wszystko

Opublikowano

Ustawiasz albo za dużą rozdzielczość gry albo za wysokie odświeżanie w tej rozdzielczości 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A jak zmienić odświeżanie ?

W grze nie mam takiej opcji

Prawym przyciskiem myszy klikasz na tło pulpitu>Panel sterowania nVidia>Zmiana rozdzielczości i tam masz częstotliwość odświeżania

Opublikowano

Hmmm dziwne ze inne gry chodza latwo w 60hz a ta nusi miec wiecej ? mam rozdzielczosc monitora 1280/1024 , w grze mam 1280/1024 wiec nie wiem w czym tkwi problem, skoro tak to na ile odzswiezanie mam zmienic ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...