Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z LG

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Znajoma złapała mnie dzisiaj na szybkiego po pracy i mówi że ma wirusa, nie znam się na telefona. Mówiła że ktoś tam podłaczył go pod kompa i nie wykryło nic. Jakie są objawy, zaczoł strasznie mulić i jak ktoś wysyła jej sms'a to dostaje go 10 - 15x TEN SAM!! Rofl zuo omg, wiadomo o co kaman? :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

Ona potrafi pisać, dzwonić i siedzieć na necie więc raczej kiepska sprawa, to nawet ja bym miał pewnie problem z "formatem" telefonu.. ;P

Opublikowano

Wystarczy że znajdzie na Youtube poradnik jak to się robi. Jeśli uda jej się znaleźć co do jej telefonu, to powinna sobie poradzić .

Admin Cienia
Opublikowano

Format to poddanie się przed rozpoczęciem walki, jakieś sugestie nie pochodne pod format?

Opublikowano

Pobrać antywirusa i przeskanować. Oraz jakiegoś cleanera pobrać. Osobiście sądząc po tym co napisałeś, to ciężko będzie to naprawić bez formata :3

Admin Cienia
Opublikowano

­ale format telefonu czy przywrocenie do ustawien fabrycznych potrafi teraz wykonac nawet 7 letnie dziecko, przeciez to kwestnia wcisniecia 1 przycisku w menu

Masz złe podejście, nie chce mi się tłumaczyć.

Niech pobierze sobie CCleanera i wyczyści nim telefon być może pomoże jak nie to format ;)

Strzelam że tam jest android, na oczy nie widziałem, jest na to ccleaner? Na swoim fonie mam Clean Master np.

Opublikowano

Masz złe podejście, nie chce mi się tłumaczyć.

Strzelam że tam jest android, na oczy nie widziałem, jest na to ccleaner? Na swoim fonie mam Clean Master np.

Dokładnie chodziło mi o ten program mój błąd :)

Opublikowano

Pobierz z neta AVG 2015 Pro przeskanuj telefon i na pewno znajdzie jeżeli będzie posiadał 'wirusa' może to być też szkodliwe oprogramowanie które zostało zainstalowane podczas instalacji innych aplikacji do tego przydałby ci się root i program 'Root Manager' aby usunąć nieznane programy z systemowych jeżeli to nie pomoże możesz jedynie przejść do trybu Recovery, zrobić backup i wykonać wine jeżeli to nie pomoże zawsze możesz przywrócić telefon do poprzedniego stanu.

Opublikowano

Zrob ustawienia fabryczne telefonu 

A potem zainstaluj antywirusa, CCleanera i niech uwaza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...