Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić?

ziemniaczek320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam spory problem. Otóż chciałbym kupić sobie XO, ale bez gry się nie opłaca, wiedźmina chce w pudełku nie w wersji elektronicznej, z sunset overdrive też nie bo konsola jest biała, a to do mnie nie trafia, fify i forzy nie lubię, z minecraftem nie chce bo szkoda mi kasy na tą grę (nie lubię na konsoli ), z grami ruchowymi nie chce bo trochę pogram i koniec i się zmarnują, i dodatkowo jakoś nie chce kupować tak drogiego sprzętu przez internet bo potem będzie w razie czego problem z gwarancją więc zestaw z halo też odpada. Co robić?! Plisssssss helb...

Moje skrypty na mpc:

[DL] Autorski skrypt: HERO STATS! [DL], Skrypt na event [DL], Skrypt na czaso-zmieniacz, [DL] Skrypt trollowy na crash,  [DL] Autorski skrypt na podatki !

Nie bądź żyd ! Pokaż pejsy !!! :D

Opublikowano

Zakręciłeś trochę. Na Twoim miejscu proponuję kupić przez internet od zaufanego sklepu i z gwarancją nie będzie żadnego problemu. Np. tutaj http://www.agito.pl/konsola-microsoft-xbox-one-500gb-wiedzmin-3-dziki-gon-5c7-00116/pd/DMXYZMBBM/?utm_medium=Feed&utm_source=Ceneo.pl&utm_campaign=wszystkie&utm_content=11751007 Cena rozsądna, sklep zaufany. Nie wiem dlaczego obawiasz się kupna przez internet (nowej konsoli). Z używką też bym sobie dał na wstrzymanie, ale z takich sklepów jak rtveuro/media markt/itd... można śmiało zamawiać. Natomiast jak szukasz używki to wyłącznie olx z odbiorem osobistym.

Opublikowano

Godzinę temu też właśnie znalazłem tą ofertę i się nad nią powoli zastanawiam. Co do sklepów internetowych i moich przed nimi oporów, to chodzi o to że nie wiem jak to wygląda z gwarancją, ponieważ jeszcze nigdy nic mi się nie zepsuło, a słyszy się że w takich wypadkach mogą być problemy... W sensie nie chcą uznać, w ogóle ignorują, albo czeka się pół roku

Moje skrypty na mpc:

[DL] Autorski skrypt: HERO STATS! [DL], Skrypt na event [DL], Skrypt na czaso-zmieniacz, [DL] Skrypt trollowy na crash,  [DL] Autorski skrypt na podatki !

Nie bądź żyd ! Pokaż pejsy !!! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...