Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki stworzyć tryb serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Aktualnie jestem w trakcje budowania serwera, naglę nachodzi na mnie pytanie na które odpowiedzi sam nie znajdę dlatego proszę was abyś cię mi Pomogli!

"Na jakim serwerze chcieli byście zagrać?"

strawpoll.me/4788326

Z góry Dzięki!

PIONA!!

Opublikowano

Zakaz podawania linków do innych forum , ankiet ankiete możesz zrobić tutaj :P

Sori Za Spama Lordzie ;)

Opublikowano

up1 chodzi o typ nie na jakim hostingu , serwerze stoi :)

Np: Survival | Creative | Minigames

Opublikowano

Wydaje mi się, że ciekawym połączeniem może być skyblock z motywami apokaliptycznymi lub survival, a takiej opcji nie ma podanej w ankiecie. Opuszczone miasta, rzadko występujące surowce i jedzenie, każdy klocek ziemi będzie na wagę złota. Poza tym silniejsze, szybsze potwory, które mogą zranić gracza powodując ślepotę, krwawienie lub spowolnienie. Konieczność współpracy, aby przeżyć.

Opublikowano

Witam, Aktualnie jestem w trakcje budowania serwera, naglę nachodzi na mnie pytanie na które odpowiedzi sam nie znajdę dlatego proszę was abyś cię mi Pomogli!

"Na jakim serwerze chcieli byście zagrać?"

strawpoll.me/4788326

Z góry Dzięki!

PIONA!!

Agrarian Skies: Hardcore Quest, najlepszy modpack na robienie serwera skyblock. Nie widziałem w polsce żadnego publicznego serwera na tym modpacku od około roku, z pewnością przyciągnąłby rzeszę fanów.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Freebuild z działkami (takie PlotMe, nie te co stawiasz noteblocka), posiadający areny pvp, jakieś sklepy to byłoby cudo. Swego czasu był taki serwer, który wg mnie nie miał konkurencji (BeCraft) no ale ataki go zniszczyły.

No a jeżeli bierzesz pod uwagę tylko to co podałeś w ankiecie, to zdecydowanie Skyblock. Za Hardcore nie ma co się brać bo będzie 3-4 online, mówię z doświadczenia kolegów - to samo sv+gildie.

Opublikowano

Ja proponóje hamczi z 5 slotami i 69 modami to bendzie hit

Budujerz serfer a nie snasz trybó lol2

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...