Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak sygnału Android 4.4 KIT KAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 2 tyg. temu zamówiłem telefon z chin, Cubot jest to model X10 Normalnie działał przez 2 tyg. wczoraj zniknął sygnał sprawdzałem w opcjach i wszystko jest okay a jak szukam operatorów sieci to błąd wyskakuje żeby spróbować później.

post-857653-0-27563900-1435693038.jpg

Dzięki z góry !:)

nfsw_DEAVXXXE.png

Opublikowano

Zamówiłeś sobie w Chinach to teraz wysyłaj sobie na serwis w Chinach albo licz że ci ktokolwiek to naprawi za mniej niż dałeś za telefon lub że się samo naprawi ;)

Te telefony padają jak muchy dlatego takie tanie ;) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

tanie f130 to tani ? chinski ale wysylany z UK. I raczej nie padaja bo mam znajomego który ma x9 już dłuższy czas i nie narzeka. ;)

Lepiej mieć Takiego Cubota niż Sony który z swoją zakladką nic nie zrobił od ćwierć wieku :D

nfsw_DEAVXXXE.png

Opublikowano

Dlatego ci mówię że X10  padają jak muchy bo masa ciapków ze sklepów co ma serwisy GSM je potem naprawia ( głównie moduł GSM )  i wciska naiwnym po całej Europie jako nówki. Mam dwóch znajomych sprzedających tanią chińszczyznę na Allegro i najczęściej kupują to Polacy.

Mówimy o X10 a nie o X9 który był bardziej udany i ma moduł  3G+ czyli całkiem inny, chociaż widziałem też z LTE ale nie wiem czy to tylko przeróbka softu dla 3G+   

Co do tych cen to się mylisz , czasem lepiej mieć ciut lepszy telefon z dobrym serwisem, np spokojnie kupiłem LG Nexusa 5 w cenie Qbota z 4G ( LTE ) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Może w ustawieniach coś pogrzebałeś albo wyłączyłeś autom. 2G/3G też tak miałem i pokazywało brak zasięgu drugim wyjściem byłoby tymczasowe sformatowanie czyli backup i przywrócenie ponieważ serwis może od ciebie wyłudzić w ten sposób pieniądze np. zrobią coś w ustawieniach a tobie wmówią że wymieniali części itd. że w ch*** pieniędzy stracisz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...