Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typowe Seby

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! 
Ostatnio siedziałem sobie z dziewczynami i kolegami na naszej ulubionej miejscówce i spożywaliśmy alkohol. Oni siedzieli a ja stałęm. Podbiło do nas 3 ciulków 18-20lat, wyższa szkoła melażnu, szlachty itp ogólnie łyse po chemioterapii seby. Zaczeli się coś pruć- o c**j wie co
Jeden mnie złapał za bark i mi wygrażała a ja się troche obsrałem i czekałem i mi dał liścia.. No i nas było 5 ich 3 to dostali ostre baty a jednemu nawet bluze z przeciwnej drużyny zajebaliśmy. 

Co robić w takiej sytuacji ? Mieć naładowaną mane i przy najlepszej okazji odrazu mu przypierdolić ? Czekać na jego ruch ? 

Bo w sumie, jak kiedyś miałem taki problem( z brutalnie nietrzeźwym menelkiem) to dostał w policzek i łapałem go żeby nie uderzył głową w ziemie. Tak robić ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

najpierw robisz mu liscia takiego z calej plery potem rzucasz się na niego i petarda w brzuch, nie moze przez parę sekund oddychać, a, a potem temu drugiemu koledzy czymaja co nie? no, to tez petarda i tego trzeciego z liscia poturbowac troche i lapiecie go a potem rzucacie o trawe/beton [ uwazac na glowe ] ew. otworzcie mu ryj i mu tam napierdźcie/dajcie mu tam trawę/znajdźcie zdechłą dżdżownicę. a i nie czekaj na jego ruch, no chyba ze w trakcie walki i mane ladujesz

@AntyWarrn

Wyjmij komórkę i zadzwoń po policję/straż miejską, walki uliczne są nielegalne, to najlepsze wyjście i nic ci nie grozi., lecz dopuszczalna jest samoobrona, zanim ją zastosujesz sprawdź co możesz zrobić, a czego nie.

Opublikowano

a po c**j sie bic kup se karambit wyciagnij przy nastepnym spotkaniu i sebastiany wykurwiają do swoich siedzib

Potwierdzam, najlepszy nóz do samoobrony. Przetniesz jednemu rękę, to wszyscy się wycofają i stwierdzą że tylko żartowali.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Jeden mnie złapał za bark i mi wygrażała a ja się troche obsrałem ^_^

Walka uliczna w stylu tańca :) ?

A tak na poważnie mogłeś dzwonić po policję lub straż miejską,byłoby to najlepszym rozwiązaniem.

Ale jeżeli nie miałbyś dostęp do telefonu pozostaje bić się po męsku czyli "kamień,papier,nożyce"

PS:Jaka bluza ?

Opublikowano

Na takie sytuacje miej odpaloną aurę miecza. Wtedy od razu wjeżdżasz szarżą, potem wir i trzystronne (polecam tę kolejność, po trzystronnym masz kolejną szarżę jeśli dobrze to rozegrasz), ewentualnie parę hitów jeśli masz jednorękę.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

@AntyWarrn

Wyjmij komórkę i zadzwoń po policję/straż miejską, walki uliczne są nielegalne, to najlepsze wyjście i nic ci nie grozi., lecz dopuszczalna jest samoobrona, zanim ją zastosujesz sprawdź co możesz zrobić, a czego nie.

zanim by przyjechali to by dostal wpierdol a tamci by uciekli. xD

Opublikowano

Czekaj, aż zaczną i dopiero wtedy ich bij.

Ooo... tak mocnego arsenału używać to lekka przesada.

żebyś wiedział, mogą zostać zmiażdżeni ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

zanim by przyjechali to by dostal wpierdol a tamci by uciekli. xD

Oczywiście gdyby już przyjechali i zastali go w miejscu publicznym z alkoholem to jeszcze by dostał mandat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...