Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Na początek

√iק

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gram krótko i nie ogarniam co myślicie o Medusa kogo polecacie do nauki . Zalezy mi na dmg oraz mobilności :) daje lajka

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

ADC - Neith, Najmocniejszy i najłatwiejszy ADC w grze, łapiesz w CC'ka i zabijasz, twój escape pozwoli ci wyjebać przez całą linię.
Mag - Kukulkan, Ra, bardzo łatwi, aczkolwiek trochę chujowi, polecam Anubisa, mocny a skilla jakiego potrzebujesz by nim grać to umiejętność trafenia jednego, prostego skillshotu.
Assassiny (jungla) - Loki, Freya, na trzy spelle dwa to wzmocnienia auto ataków, muszę pisać coś jeszcze? Ewentualnie Bakasura, też nic nie robi innego oprócz AA.
Support - Ymir, absurdalnie prosty w grze, stun, slow i walisz z AA.
Warriorzy - No tu już trochę trudniej, bo każdy Warrior jakiegoś tam skila potrzebuje by nim grać. Możesz spróbować Gaun'a, troche trudno ci będzie wykorzystywać jego ulta na początku w 100% ale ma dość łatwy do ogarnięcia skillset.

Opublikowano

Hmmm... Moim pierwszym bogiem była w sumie Neith, a później Ra.

Neith - bardzo przyjemnie gra się tą postacią; fajny damage, szybki zwrot HP, bardzo dobre ulti i ogółem mobilna.

Ra - jeden z najłatwiejszych bogów w grze, choć wiele osób i tak ma z nim problem; wysoki damage, bardzo dobry heal, lecz papierowy. 

Medusą nie miałem okazji grać, ale z obserwacji mogę powiedzieć, że jest bardzo dobrą postacią; fajny atak, szybkość zadawanych obrażać i epickie ulti. 

Oprócz tego na początek polecić mogę Ci Lokiego, którym się w miarę przyjemnie gra; zadaje ciekawy damage, szybko znika, ale jest papierowy.

Jeżeli chodzi o postać bardziej defensywną, to zdecydowanie przychodzi mi tutaj na myśl Ymir - mimo tego, że jest tankiem, ma bardzo wysoki damage z ulti, jest wytrzymały - ogółem bardzo dobra postać.

Oczywiście dobór boga zależy od Twoich preferencji - czym lubisz grać. Jedni wolą zabijać, a inni "tankować". 

W każdym razie powodzenia w świecie Smite!

Opublikowano

Na początek polecam hmm Ymira-dobry tank, spore dmg, Janusa-ja po 1 grze nim, byłem bardzo obeznany, dobry escape, daleko zasięgowy ult. Na jungle bastet, awilix.

Live a life you'll remember.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...