Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie odnośnie reklamacji

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem jakieś pół roku temu buty firmy UMBRO . Zaczęły mi się one rozklejać, chciałbym je złożyć na gwarancje, gdyż posiadają one 2 lata gwarancji . Zawsze oddawałem w pudełku oryginalnym i z paragonem , lecz teraz pudełko gdzieś przepadło ,a paragon mam , i moje pytanie brzmi czy uznają mi gwarancję bez pudełka ?? Może ktoś miał taką sytuacje :D ? Moze to zależy od sklepu ? ( mam jakieś stare pudełko z butów tej samej firmy lecz inny rozmiar -.-:D )

Opublikowano

Myślę, że bez opakowania powinni przyjąć.
Sam z dwa lata temu oddawałem buty do reklamacji i według testów ich rozklejanie to naturalny czynnik wynikający z ich używania... gotówki nie dostałem, ale zawsze warto spróbować.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Pudełko nie gra tu większej roli, ważne, że masz ową gwarancje. Powinni sprawdzić wadę i jeśli będzie taka możliwość - wymienić. 

~ ~

Opublikowano

dobra , dziekuje za pomoc :D  ja zawsze oddawałem buty ( kiedys nawet 3 razy pod rząd bo mi sie rozklejały i mi zawsze wymieniali ) gdy cos sie psuło ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...