Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ścinki po aktualizacji do 1.3

pingwin1324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, nowa wersja Terrari 1.3 już jest! Niestety zauważyłem, że w przeciwieństwie do poprzedniej wersji, na tej co jakiś czas mam zamrożenie ekranu. Nigdy nie miałem problemów z płynnością, teraz zresztą też, wszystko śmiga ale co jakiś czas mam dziwne, 1-sekundowe ścinki, nawet jak nic nie robię. Terraria oczywiście legalna ze Steama.

Ktoś też to zauważył?

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Dopiero co wyszedł, więc może być to spowodowane tym i może być uptade poprawiający.

Nowa wersja dodaje więcej rzeczy, więc więcej wymaga, a 1.3 to był duży patch.

Ja tam nic nie mam xD

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Radze ci gre zapisywac. Tez mam te scinki jak nie bedziesz zapisywal gry co jakis czas to jak gra ci sie zcrashuje po ktorejs scince mozesz stracic niektore rzeczy

Opublikowano

Uwaga!

Przed chwilą był patch 2.8 mb poprawiający to xD

Nie, jest to cały czas, albo ja tak mam, jak chcę odpalić serwer na hamachi bo chciałbym pograć z kolegą to również crashuje, albo plik z serwerem albo samą grę, tylko że jak crashuje mi sie gra to pliki serwerowe również. Terraria jest czysta, prosto ze steama, przeinstalowywana 2 razy.

Opublikowano

Wszyscy się tak cieszyli a tu taka niemiła niespodzianka, crashe strasznie dołują :/. Niech to jak najszybciej naprawią, bo jednak chciałbym sobie pograć z kumplami.

Też crashuje mi Terraria jak chcę wejść na jakiś serwer.

Opublikowano

Nie wiem co wam wyskakuje, bo mi nie crashuje ale na ich forum została udzielona taka odpowiedź:

aIr0Vd9.png

U mnie ten sposób nie działa, zrobiłem wszystko, chciałem wejść na serwer i bum, crash.

Opublikowano

"To fix these crashes on Win XP SP3 you need to:
1. Go to ../Steam/SteamApps/Common/Terraria
2. Right Mouse Click on Terraria.exe
3. Properties
4. Compatibility
5. Check "Run this program in compatibility mode with"
6. Choose Windows 95 and save.

This helped me, now I don't have any crashes."

Znalazłem na forum terrari, sprawdźcie czy działa

Opublikowano

Po najnowszym patchu ścinki zniknęły, więc jak dla mnie temat do zamknięcia, no chyba, że wy nadal macie. ;)

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Po najnowszym patchu ścinki zniknęły, więc jak dla mnie temat do zamknięcia, no chyba, że wy nadal macie. ;)

Ścinki może i zniknęły, ale crashe są dalszym problemem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...