Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Botrk - ogromny dmg...

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie fizzem, w enemy na topie był renekton który zbudował botrka, na 11lvl zabił mnie w 3-4 sekundy.

Obrazenia jakie mi zadal.

q-270

aa-514

botrk-420

Jakim cudem z botrka zrobił mi tyle dmg? niech mi ktos nie wciska kitu ze botrk tyle bije, bo jakby nie patrzec sam botrk zabral mi 35%.

Opublikowano

Zrobił to jednorazowo, czy kilka razy? ­Bardzo możliwe, że zrobił ten dmg z reszty skilli, a na deathcapie pokazane było jako obrażenia z botrka. Miałem ostatnio taką sytuację z Talonem, gdzie było napisane, że zadał mi 800 z E, więc nie ma się tym co sugerować.

PS Renekton z Botrkiem xD?

Opublikowano

Umiejętność Renektona "Bezwzględny Drapieżnik" nakłada efekty przy trafieniu podwójnie, natomiast w przypadku gdy ma on naładowaną furię - potrójnie. Prawdopodobnie Renekton rzucił na Ciebie tą umiejętność, a przed tym użył aktywnie Ostrza Zniszczonego Króla, a skoro w oknie opisu śmierci są tylko 3 miejsca system uznał, że zsumuje Obrażenia zadane poprzez Ostrze Zniszczonego Króla z umiejętnością "Bezwzględny Drapieżnik" uznając że to ten przedmiot jest głównym źródłem obrażeń, jako że on jako pierwszy zadał obrażenia. To by wyjaśniało dlaczego w opisie śmierci nie było nic o użyciu tej umiejętności.

Opublikowano

Tyle ze ten renekton jak na swoją farme, ilosc killi, przewage lvlową robi tego dmg za duzo.

3-4s i ja nie mam calego hp? 

Opublikowano

Tyle ze ten renekton jak na swoją farme, ilosc killi, przewage lvlową robi tego dmg za duzo.

Bo to jest Renekton, on zawsze będzie miał bardzo dużo dmg i zawsze będzie gnoił rywala na linii.

­

Opublikowano

To Twoja wina, że poszedłeś Fizzem walczyć przeciwko Renektonowi, nie masz o co narzekać. Jak tak bardzo narzekałeś na brak przeżywalności to zawsze mogłeś złożyć różdżkę wieków.

Opublikowano

Naogladal sie LCS i teraz bedzie grac Fizzem - dziwi sie, ze dostaje w dupe bo wzial squishy postac na mocnego tanka. Logika unrankeda.

Opublikowano

Hmm na początku ktoś powinien Ci napisać, że death recap jest najbardziej zbugowanym elementem tej gry, więc nie powinieneś się przejmować za bardzo tym co tam jest.

Opublikowano

Naogladal sie LCS i teraz bedzie grac Fizzem - dziwi sie, ze dostaje w dupe bo wzial squishy postac na mocnego tanka. Logika unrankeda.

Logika takiego tępaka jak ty, najpierw pisze pozniej mysli.

fizz ap, na midzie, a to sie dzialo podczas tf.

Opublikowano

Botrk ma bierny efekt który zadaje obrażenia przy auto atakach. Nie jest on wliczany do AA tylko pokazywany osobno.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...