Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry rts

TworzePriva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Od długiego czasu próbuję przekonać się do jakiejś gry.. Już opisuję wymagania..

Chodzi mi tutaj głównie o grę taką zarządzającą..

Albo zmieszaną z wojskiem, wojną, polityką, gospodarką itd.. 

Coś aka Europa Universalis IV lecz jak do tej pory nie mogłem znaleźć żadnego pełnego spolszczenia (Zabić Twórców).

Chciałbym mieć w tej grze wpływ na politykę, gospodarkę, siłę militarną itd..

Grałem w wiele gier typu Empire: Total War czy Rome: Total War 2, i dużo podobnych..

Może mi coś umknęło i na prawdę jesteście w stanie polecić mi jakąś genialną grę w ten deseń to będę serdecznie wdzięczny! :)

Pozdrawia. 

Opublikowano

Z tego co widzę najnowsza jest 5 tak? Orientujesz się może która część jest najlepsza i najprzyjemniejsza + ew. spolszczenia?

Edit@ Poczytałem głębiej i się rozejrzałem dokładniej, to niekoniecznie mój gust. Gra na pewno dobra nie krytykuję ale oczekuję czegoś innego.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra Empire Earth 2 - masz wpływ na wojsko, ekonomię oraz politykę. Coś w podobie do AoE tylko dużo bardziej rozbudowane. Polecam grać na nieoficjalnym patchu 1.5 do gry multiplayer.

Sorry za odgrzebanie tematu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...