Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na bana.

Kajojcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Cześć! Siemanko! I inne takie... :)

Na wstępie chcę uprzedzić, że tak wiem, jestem wredną siostrą. A teraz przejdźmy do głównego wątku.

Mój brat gra w cs'go i jest strasznie wkurzającą osobą (sama nie wiem jak ludzie potrafią z nim grać).

Ja już nie wytrzymuje gdy ciągle słyszę krzyki, trzaskanie i płakanie "kick him or kick me!", więc wpadłam na pomysł, żeby być "kochaną" siostrą i załatwić braciszkowi bana (niech gówniarz w wakacje wyjdzie na boisko) i chciałabym się dowiedzieć jak można załatwić bana. Nie chodzi mi o takiego na rankingówki, ale na całą grę (chociaż na dzień czy dwa). 

Pomóżcie biednej siostrze :P

Z góry dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

Wejdź na grę rankingową i zabijaj swoich ;) a z tego co piszesz to brat obawiam się że to robił i ban może być na 7 dni ;D

Opublikowano

Wybierz coś sobie z tego:

http://www.mpcforum.pl/forum/760-wykrywalne/

Pobierz, zainstaluj i zagraj turniejowy (mm).

Nie aż tak :/ dostanie blokade na zawsze na cs'a

Otwórz cs'a, wejdź do gry turniejowej, dowolna mapa, po załadowaniu mapy poczekaj na koniec rozgrzewki i po 2 minutach kliknij esc > wyjdź do menu głównego a potem opuść mecz

Opublikowano

O ile dobrze słyszałam to po wyjściu z gry rankingowej to się dostaje bana na gry rankingowe, a takie byle jakie można grać. Nie wiem czy to jest prawda. Olśnijcie mnie ^^

Opublikowano

O ile dobrze słyszałam to po wyjściu z gry rankingowej to się dostaje bana na gry rankingowe, a takie byle jakie można grać. Nie wiem czy to jest prawda. Olśnijcie mnie ^^

Dokładnie tak,

Nie wiem dokładnie Ale chyba nie da się zablokować cs'a na kilka dni

­

Opublikowano

Zapewne chodzi ci o Vac Bana? Jeśli chcesz dojść do tego to musisz pograć kilka rankedów z czitami (WYKRYWALNYMI) ale upewnij sie że brat nie ma kasy na koncie dużo albo że nie ma warościowych skinów iitp bo jak by miał np m4 dragon king to by słabo było xD

Opublikowano

Bardziej chodzi mi o jakiegoś blocka na kilka dni,a nie na stałe. 

Szkoda mi tego konta, bo sama mu je kupiłam. A teraz po czasie żałuje, że to zrobiłam, ale jednak to szkoda moich pieniędzy. ;_;

Opublikowano

no to niestety pozostaje tylko ranked nic innego. MOzęsz też to zrobić na Anonymusa xD tzn wkradasz sie na pocztę zmieniasz hasłó wkradasz sie na steam zmieniasz hasło xD i bam. Jak zacznie płakać czy cos to weź mu oddaj  i daj kazanie xD

Opublikowano

Nie ma czasowego bana na każdy możliwy rodzaj rozgrywki. Twój brat może dostać bana jedynie na mecze turniejowe. 

Żeby się nie bawić w wychodzenie z meczy bo musiałabyś zrobić to kilka razy, wystarczy, że wejdziesz do meczu turniejowego i zaczniesz zabijać swoich. Musisz to zrobić zanim cie wykickują z gry. Dostanie wtedy bana na 1-2 dni. Chyba. 

Opublikowano

Najłatwiej , runda się zaczyna kulka w głowę teammate'a i już ;)

Lub sciągnij Chacki i Czituj do woli ! :v 1/2 mecze i ban ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...