Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupić?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, czy takie konto oplaca sie kupic? kolega mi proponuje :

30 lvl

un ranked

20+ postaci

skiny :

Gotycka Orianna

Orianna Szmacianka Chaosu

TPA Orianna

Drapieżna Anivia

Anivia Czarnego Mrozu

Annie z Krainy Czarów

Rakietowa Trisstiana

tylko nie wiem jaki nick ma postac...

cena konta : 20zł

albo takie konto :

71 postaci, w zeszłym sezonie gold ( ramka jest ) teraz s II

4 strony na runy

skiny : cait szeryf,

wsciekly mundo

garen mroczny rycerz

gragas wiesniak

widmowy karthus

arcade miss fortune

zwycieska morgana

niesmiertelny trydnamere

łamaczka serc vayne

cena : 26zł

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Nie, bo o kazej porze może Ci to zajebac

Jak zmienię e-mail nie może.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Nadal może

Niby jak ? ;o nie może..

Opublikowano

Suporrt ... Odzyskaj konto. Choćbyż zminil email, albo dał Ci email to on poda te pytania z suporrtu i ma konto.

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Bierz za 26 zł, dokładasz 6 zł a masz 50+ postaci więcej, a skiny to kwestia gusty dodatkowo, skiny mogą być, ale takimi postaciami jak anivia lub ktoś możesz nie grać (to po co skin?). Bierz drugie.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Jeżeli nie boisz się brać takich kont, bo można je stracić, to bierz to drugie, to tylko 6 złoty więcej a zyskujesz o wiele więcej postaci, bo skiny to już kwestia gustu, one nie są najważniejsze.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jeżeli nie boisz się brać takich kont, bo można je stracić, to bierz to drugie, to tylko 6 złoty więcej a zyskujesz o wiele więcej postaci, bo skiny to już kwestia gustu, one nie są najważniejsze.­

Raczej nie może mi zabrać jeżeli kupiłem przez allegro, czy jestem w błędzie?

Opublikowano

Raczej nie może mi zabrać jeżeli kupiłem przez allegro, czy jestem w błędzie?

Rito nie zezwala na sprzedaż kont, więc jeżeli dowiedziało by się o tym konto to zostało by zbanowane :)

P.S: jeżeli masz pewność że Twój koleszka Cię nie oszuka bierz to drugie :)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Jeśli masz pewność, że kolega nie zrobi Cię w ch*ja to opłaca się, co do konta, to ja bym brał to, gdzie masz wiecej skinów do postaci,

którymi grasz, no chyba, że jesteś śilverem, albo bronzem i nie dasz rady wbić golda, no to konto nr2. :ninja:

y6eft.gif

Opublikowano

Gdyby nie ilość postaci na tym 1-szym koncie, to brałbym je - bo unranked ;)

Ale tutaj zdecydowanie jest ich więcej więc konto nr2.

Poproś od razu o e-mail, na którym założył to konto.

To że zmienisz ten e-mail nic Ci nie da, bo on wciąż będzie miał ten pierwszy przez co będzie mógł odzyskać konto :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...