Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co chcielibyście zobaczyć na serwerze creative?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Zauważyłem, że na Polskiej scenie serwerów Minecraft, nie ma żadnego dobrego serwera Creative.

Kieruję do was pytanie.

Czy jest sens robienia serwera creative?

Co chcielibyście zobaczyć na serwerze creative? W sensie mini-gry, dodatki, pluginy, działki?

Opiszcie mi swoje pomysły, to bardzo ważne.

Z góry dzięki! :)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Słuchaj moim zdaniem nie ma sensu już robić serwerów crative, po pierwsze mało graczy na nich gra, po drugie jak bym tam dodał dużo modyfikacji i tak wątpię aby ktoś grał :P Ale postaraj się zrobić coś ambitniejszego. Np: Wojny 6 Drużyn Zamków, Po Wojnie Serwer Jest Restartowany I Mapa Przywracana Do Starego Stanu :P Na pewno Gralo By Na Takim Serwerze Dużo Graczy :) Drużyna Wygrana Mogla Dostawać By Coinsy Za Które Kupowała By sobie stale przedmioty typu diamentowy miecz itp :P Pozdrawiam I Zapraszam Do Dalszego Tworzenia Serwerów , Ale Z Kreatywnością :D

Opublikowano

Creative bez sensu, robiłem kilka takich serwerów i nie wypaliły ;33

I prawie każde lobby posiada taki serwer z 200 graczami online więc nie ma sensu, żeby robić taki serwer.
Po prostu jest nudny, tyle.

bannergif.gif

Opublikowano

­Wiesz, co... takie serwery raczej nie mają przyszłości, bo kto kupi ViPa na serwerze creative?

Traktowałbym to jako dodatek do większych serwerów do lobby, niż jako tryb serwera. ;)

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...