Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem podczas pobierania plików z serwera

JohnyTasak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po dłuższej przerwie od cs 1.6 chciałem sobie troszkę postrzelać ale niestety nie mogę wejść na żaden serwer. Niby szuka serwery, sam też mogę dodać ale jak chcę się z jakimś połączyć to na samym początku pobierania plików wywala mnie do pulpitu. A co gorsze nie wyskakuje żadne błąd, format kompa nie pomógł (windows 7 ultimate), cs też instalowałem z 5 razy (na 2 innych kompach normalnie działa ten sam cs).

Sam już nie wiem co jest grane :/

P.S.

Jak sam utworze serwer to normalnie mogę grać z botami i graczami.

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

Counter-Strike v1.6 - 21, a to ma jakieś znaczenie ? Jeśli na 2 innych kompach z dokładnie tym samym system działa normalnie. Próbowałem też inne patche i problem cały czas jest ten sam  :(

RoyalMT2

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

Właśnie zainstalowałem innego i jest ten sam problem. To już 4  cs, coś mi blokuje możliwość pobierania, ale zapore mam wyłączoną, antywira calkiem wywalilem i nic to nie dało.

RoyalMT2

Opublikowano

Al te co mam też ludziom działają normalnie, a dodatkowo na 2 innych kompach w domu nie ma żadnych problemów u kolegi i kuzyna też śmiga. Spróbuje jeszcze tego co podałeś zainstalować oby pomogło, bo inaczej wracam do xpka. Tam nie było ciągłych problemów jak na 7, a tutaj co nie ruszysz nie działa tak jak powinno. Nie chce nawet wiedzieć jak będzie działać 10, pewnie na co 2 kompie nawet pulpit się nie załaduje.

RoyalMT2

Opublikowano

Pobierz csa z CSSETI z tego co wime tam działa ludziom cs normalnie .

Wlazłem na serwer ale czesto mi csa wywala.

RoyalMT2

Opublikowano

Jakieś pomysł czemu mnie tak wywala z gry ?

RoyalMT2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...