Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] rzbz, Zus

TCQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Faktycznie, konto Zus było moje. Zwyczajnie zapomniałem hasła, dlatego założyłem nowe konto. Przyznaję, moja wina, ale podkreślam, nie używałem dwóch kont jednocześnie. Poza tym, gdybym miał chęć posiadania więcej, niż jedno acc użyłbym proxy.

Zważając na to, że korzystam z Wi-Fi, do którego nie tylko ja mam dostęp, możliwe jest, że więcej użytkowników posiada identyczne IP z moim. Konto 'Zus' akurat mogłoby nie należeć do mnie, dlatego moglibyście napisać i tą sprawę wyjaśnić. Bez bana.

Pozdr.

Opublikowano

Naprawdę, tak ciężko coś zrobić? Chciałbym zacząć korzystać z forum normalnie, a wy mi to uniemożliwiacie. Napiszę post - ban, założę nowe konto - ban. Odrzućcie nawet prośbę o unbana, żebym mógł cokolwiek zrobić.

Admin Cienia
Opublikowano

Zwyczajnie zapomniałem hasła, dlatego założyłem nowe konto.

Wystarczyło użyć opcji "przypomnienia" hasła lub napisać do administracji z prośbą o jego zresetowanie. Tak więc nie usprawiedliwia to faktu założenia multikonta oraz nie stanowi podstawy do unbana.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...