Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reset Veteran Rewardsów i darmowe pakiety itemów od Xanan-a - Tylko 30-06-2015!

Gość Xanan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z jutrzejszym (dzisiejszym? jeszcze nie zresetowało więc raczej jutrzejszym) resetem Veteran Rewardsów ogłaszam, że chcę tylko i wyłącznie dzisiaj rozdać:

Na czym to ma polegać?

• Kontaktujesz się ze mną poprzez PM do godziny 22:00 - po 22:00 rozdam itemy w legionie;
  • Podajesz serwer, frakcję i w dogodnym dla mnie czasie tworzę tam postać;
  • Przybiegasz na strefę początkową z albo tradeowalnym skinem do pofarbowania, albo tradeowalnym piórkiem (lub biżuterią) (np. http://aiondatabase.net/en/item/187100017/ lub http://aiondatabase.net/en/item/187100018/) do ulepszenia;
  • Farbuję rzecz/próbuję ulepszyć - UWAGA! Nie gwarantuję sukcesu! Podczas niepomyślnej próby PALI piórko - robisz to na WŁASNĄ odpowiedzialność! Poziom 1-4 wchodzi stosunkowo łatwo, powyżej już jest czysta loteria ale zdażało mi się palić na +2 do +3 ! Przy niepomyślnym ulepszaniu biżuterii typu tradeowalne pierścionki/kolczyki/naszyjniki/paski NIE PALI itemów.
  • Wręczam z powrotem pofarbowany/ulepszony przedmiot.

Dlaczego chcę rozdać przedmioty z Veteran Rewardsów?
Z bardzo prostej przyczyny, że nie gram i nie wykorzystam tego wszystkiego, a może komuś się przyda/komuś się uda zanim je zresetują.

Powiedzmy, że rozdam łącznie 8 pakietów - 7x ulepszenie, 1x farbka czarna i 1x farbka biała. Listę będę zapisywał w topicu poniżej, każdemu użytkownikowi przysługuje tylko jeden pakiet i wymagam co najmniej 50 postów na forum (coby ktoś przypadkowy do mnie nie pisał mając dwa posty - chcę nagrodzić osoby aktywne, którym mogą się przydać te przedmioty). Jeśli ktoś nie wykorzysta wszystkiego to zostaje na później dla innych w puli.

Ostatnia rzecz: Nie dotyczy osób grających na serwerze Elyos Nexus. Nie tyle dlatego, że nie lubię Elyosów z mojego serwera co po prostu nie mogę zrobić postaci po stronie Ely mając aktualnie parę po stronie Asmo. Nie dotyczy również serwerów i frakcji objętych jakimikolwiek restrykcjami w tworzeniu postaci - nie będąc w stanie stworzyć nowej postaci na danym serwerze po prostu nie będę mógł wręczyć pakietu.

Opublikowano

Kurcze, gdybym to przeczytała wcześniej... już bym biegła ze swoimi piorkami ^^

Większość już poszła po legionie ale powiedzmy, że na 2-3 zestawy by starczyło.

Opublikowano

Legion ważniejszy niż jakieś randomy :> A ja tam mam jeszcze swoje serumki do wykorzystania ;>

Skoro grasz u ely na nexusie, to mogę napisać, że dzisiaj mieliśmy na kamarze premade asmoków z Nexusa ;D W sumie to sami nam oddali zwycięstwo. Spalili działko i chcieli nas wybić przed suplami, a coś im nie pykło ^^ (pewnie myśleli, że jak Barus, to cieniasy :/) Kiedyś "Nexus", to coś znaczyło....

Opublikowano

Legion ważniejszy niż jakieś randomy :> A ja tam mam jeszcze swoje serumki do wykorzystania ;>

Cytując znajomego "wziąłbym ale nie mam golda żeby kupić plumki na ulepszenie" więc nie ma problemu. Stoję małym trollem "Holyupgradeserum" na Barusie (domyślny serwer) w Akarios Village, w Poecie więc zapraszam.

Skoro grasz u ely na nexusie, to mogę napisać, że dzisiaj mieliśmy na kamarze premade asmoków z Nexusa ;D W sumie to sami nam oddali zwycięstwo. Spalili działko i chcieli nas wybić przed suplami, a coś im nie pykło ^^ (pewnie myśleli, że jak Barus, to cieniasy :/) Kiedyś "Nexus", to coś znaczyło....

Ja gram(łem) po stronie Asmo na Nexusie. Jakieś nicki? Może kogoś skojarzę.

Opublikowano

­

To ja w takim razie chce sprzedac swoje konto :/

J/w.

Zostały mi jeszcze 2 GP do tytułu i dupa -.-
teraz nie wiem, czy jest sens grac clerem dps -.-

igNMhIy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...