Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 1300-1400zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Za około 2-3 miesiące kupuję siostrze telefon na 18, a z racji tego, że ni chu chu się na tym nie znam to chciałem się Was forumowicze spytać jaki sensowny telefon w takim zakresie cenowym znajdę. Jedyne wymagania jakie mam, to ekran 4,5"(cali)+ i żeby był w miarę ładny. Sam zastanawiałem się nad Samsung Galaxy S4, ale jak pisałem, w kwestii telefonów moja wiedza jest praktycznie zerowa, więc nie wiem, czy to dobry wybór. ;)

Opublikowano
Samsung:

Samsung Galaxy A5  , Samsung Galaxy S4

Sony:

Sony Xperia Z2, Sony Xperia M4 Aqua,

HTC:

HTC ONE M8(niestety używany ale warty swojej ceny,brak oznak używania)

@escaperz.lordm

Mógłbym polecić S5 tylko po co ?   ? Ten telefon nie podoba się dziewczyną.Nie dość że s4 bardziej się podoba, to ma wystarczająca wydajność do pracy(fb,ig,chrome,gta-sa xD).

Opublikowano

Polecę Ci Sony xperia m4 aqua, tylko ciężko go zdobyć w sklepach, bo bardzo dobrze się sprzedaje wśród innych telefonów, za to m2 aqua, który ma gorszy aparat, jest częściej na półkach sklepowych. Możesz również kupić sobie xperię z2, dość podobna jest w cenie do m4 aqua, ale o wiele lepsza. Pozdrawiam

Opublikowano

Samsung:

Samsung Galaxy A5  , Samsung Galaxy S4

Sony:

Sony Xperia Z2, Sony Xperia M4 Aqua,

HTC:

HTC ONE M8(niestety używany ale warty swojej ceny,brak oznak używania)

lol, kurczę. To przez ponad pół roku cena M8 nie zmieniła się o nawet złotówkę? Za 1400 złotych spokojnie dostanie nowego M8, zresztą są też inne telefony z identycznymi bebechami.

Nie wiem co za idiota poleca za 1400 złotych Galaxy S4, przecież na te czasy to trup. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...