Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvaneS

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka rzeczy zostalo dodanych:

- wojny gildii jak w metin2 (teleportuje jedna grupe na jedna strone areny , druga grupe na druga strone. Po 5 sekundach zaczynacie sie siekac, ci którzy więcej razy padna przegrywają. Na gildie wymagany 35 poziom i ksiega lidera.

-BIOLOG - na kazdej mapce mozna zerwac kwiat, postac sie schyla i po 5 sekundach dropi kwiat do eq mamy na to 30 % nagrody sa naprawde dobrre typu +10 % ludzi, kasa, stale bonusy dropu zlota i takie tam ;3

-

prezka.png

Opublikowano

­Macie błąd w prezentacji - Wyrzyna. ;P

Prezka jest bardzo dobrze przedstawiona, zdjęcia są jak najbardziej czytelne.

Co do TxT, będzie wgrany na serwerze?

Opublikowano

Piękne zdjęcia i ogólnie widać że staracie się przedstawić prezentację serwera jak najlepiej. Potrzeba jednak bardziej obszernego opisu wraz z informacjami o eventach i konkursach oraz najlepiej jakiś filmik z serwera, aby przyciągnąć jeszcze więcej graczy.

images.jpg

Opublikowano

­Macie błąd w prezentacji - Wyrzyna. ;P

Prezka jest bardzo dobrze przedstawiona, zdjęcia są jak najbardziej czytelne.

Co do TxT, będzie wgrany na serwerze?

TxT po dzisiejszej aktualizacji będzie wgrany na serwer. Na tą chwilę można pobrać go z forum.avanes.pl

Piękne zdjęcia i ogólnie widać że staracie się przedstawić prezentację serwera jak najlepiej. Potrzeba jednak bardziej obszernego opisu wraz z informacjami o eventach i konkursach oraz najlepiej jakiś filmik z serwera, aby przyciągnąć jeszcze więcej graczy.

Mamy zamiar stworzyć kalendarz eventów oraz filmiki pod tytułem "Jak zacząć?" aby pomóc nowym graczom.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Wszystko ok, mnie takie serwery jednak nudzą, mimo, że to brzmi fajnie, w praktyce wychodzi jak wychodzi...

Poprawcie te cofanie mobów, wszystkich to denerwuje, prezka ok, ale jednak grafik mógłby te literóweczki poprawić, powodzenia :D

Opublikowano

Wszystko ok, mnie takie serwery jednak nudzą, mimo, że to brzmi fajnie, w praktyce wychodzi jak wychodzi...

Poprawcie te cofanie mobów, wszystkich to denerwuje, prezka ok, ale jednak grafik mógłby te literóweczki poprawić, powodzenia :D

Cofanie potworów jest zrobione po to aby jednego gracza nie atakowała cała horda, ale w najbliższym patchu sprawa będzie załatwiona bo moby nie będą agresywne.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Serwer bardzo mi się podoba, świetnie przemyślany, pomocna administracja. Nie wiem czemu cie to nudzi 2@Up. Kiedy ma się odbyć najbliższa aktualizacja?

reklama.png

Opublikowano

Serwer bardzo mi się podoba, świetnie przemyślany, pomocna administracja. Nie wiem czemu cie to nudzi 2@Up. Kiedy ma się odbyć najbliższa aktualizacja?

Najbliższa aktualizacja będzie miała miejsce dziś ok. godziny 24 i potrwa do 1 w nocy. Mamy zamiar zaktualizować silnik do nowszej wersji obsługującej 1.7.x oraz 1.8.x i poprawić parę błędów.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...