Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znikający internet - Lagspike itp.

Hisagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Od jakiegoś czasu mam w grach tak zwane lagspike'i cofki itp. Jest to o tyle wkurzające, że nie wiem co jest przyczyną tego, a gram w gry pokroju Lola Doty i CS'a gdzie każda cofka oznacza w większości przypadków śmierć. Jeśli byłby ktoś w stanie doradzić co z tym zrobić albo chociaż namierzyć przez co tak się dzieje to będę wdzięczny. Wszystko co potrzebne mogę oczywiście dołączyć

Połączenie DSL jestem podłączony po skrętce

Upload 5.2 Mbps

Download 23.5 Mbps

Opublikowano

Speedtest średnio pokazuje w okolicy 18ms
Pingowanie wp kończy się z wynikiem średnim 20ms

W CS Go Lolu itp mam około 30 bez większych skoków

Opublikowano

Zadzwoń do dostawcy, on będzie wiedział najlepiej.

Właśnie on twierdzi, że na łączu nic nie ma i wszystko jest w porządku... dzwoniłem w poniedziałek powiedzieli to samo co zawsze.. postaram się jutro skontaktować z nimi może coś serio jest nie tak z ich strony...., a jeśli coś z mojej to co może być przyczyną?

Opublikowano

Właśnie on twierdzi, że na łączu nic nie ma i wszystko jest w porządku... dzwoniłem w poniedziałek powiedzieli to samo co zawsze.. postaram się jutro skontaktować z nimi może coś serio jest nie tak z ich strony...., a jeśli coś z mojej to co może być przyczyną?

A co niby mogłoby być po twojej stronie ? oczywiście, że po ich to oni oferują Ci internet, na ich kablach on działa. Dzwoń tak długo, aż zrobią coś z tym, albo powiedz, żeby przyszedł technik i zobaczył co jest nie tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...