Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HammerMT2 - Sytuacja?

Zephy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wygląda sytuacja na serwerze HammerMT2? Tak, chodzi mi o ten zagraniczny z Likanem. Gra tam ktoś "z pl"? I czy mógłby ktoś go po krótce opisać? (Handlarze, typ serwera etc)

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Dużo polaczków tam gra ;d Są nawet większe gildie ich. Handlarze hmm wszystkie bronie masz u nich tak samo resztę eq. Tyo serwera 4fun. Jest jeden minus ten kto załadował w isa złoży Cię odrazu w sekundę ;p

IDcncno.png

Opublikowano

Witam, jak wygląda sytuacja na serwerze HammerMT2? Tak, chodzi mi o ten zagraniczny z Likanem. Gra tam ktoś "z pl"? I czy mógłby ktoś go po krótce opisać? (Handlarze, typ serwera etc)

Z góry dziękuję.

Spolszczenie musiałbyś poszukać nwm czy dalej jest na ich stronie dostępne ale szczerze mówiąc nudne jest bicie się w koło ( raczej dedanie ) no właśnie osoby które zainwestowały w IS składają cie na skila tak więc co wyjdziesz z koła to trzeba wstawać serwer raczej taki na 5 minut szybko sie znudzi 

Opublikowano

Serwer jest bardzo łatwy i by opisać wszystkie bronie i zbroje to zajmie sporo czasu bo tam jest około 8 npc z broniami i zbrojami oraz kostiumami... co do lvl'i - na start masz 254. Dawno było tak, że 255 można było mieć. Wtedy trzeba było iść do takiego NPC który nam daje ten 255 ale teraz tego nie ma bo nie miało sensu.

Co do bonów... tam cały czas wchodzą Ci bony o maksymalnej ich mocy. Staraj się mieć w każdym itemie (tam gdzie nie ma wrodzonego bonusu) szybkość zaklęcia +100 bodajże - jeżeli masz całe EQ tego to skille ładują Ci się 1 sekundę (silne z 5sekund aura berek).

Wspomne o IS... tam się kupuje "moda" dzięki któremu GM czy tam sam sobie robisz eq i to eq jest 2x lepsze niż jakbyś miał normalnie robić z przedmiotów NPC.

Na przykład:

Normalnie jak nie wydajesz na IS to masz np silny przeciwko ludziom 100%

a jak kupisz MOD czy jak to się tam nazywa to masz wtedy silny prezciwko ludziom 200 bądź 250%. A to róznica... ty mając takie eq rozwalisz każdego kto ma normalne bonusy (te słabsze bo nie kupił MODA dzieki ktoremu ma 2x lepsze bony).

Tam bij się BEZ BRONI bo nie ma absów na pięść :) i na to dobry jest SURA WP, BM, WOJ MENTAL, SZAMANY.

Także o NPC nie ma co pisać bo sporo tego. A i kolego up - tam nie ma wszystkich broni z metina bo jest jeszcze sporo różnych na innych serwerach.

(Ja tam dawno grałem mam jeszcze konto wszystkie postacie wybonowane a polaków tam jest sporo)

Tam też można pisać kolorami. Piszesz po prostu [kolor]Tekst... (kolory piszesz W JĘZYKU ANGIELSKIM)

Ja obecnie gram na Virtualu (VirtualMT2) - Zacząłem grę odkąd serwer miał 2 miesiące i gram do dziś nawet po stracie konta około 3lat temu. Zostaję na tym serwerze do końca i gorąco Cię zapraszamy - polecam. Co do administracji - są świetni :) szczególnie Wojtek i Kuba (admin, moderator)

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Virtual, powiadasz? Grając tam odrzucił mnie natychmiastowo drop śmieci, mało dungeonów i masa, naprawdę masa broni i zbroi. Nie lubię takiego czegoś. Także masa dziwnych ryb, rud... Nie wiem, mam wątpliwości.

Opublikowano

Mało? Wszystko jest idealnie zrobione nie ma co narzekać. Po prostu lenistwo z twojej strony.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...