Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] GoS, opinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym cheacie? Moim zdaniem bardzo fajne jest to, że szybko się rozwija. Od 2 dni ma wszystko czego potrzeba (LaneClear i LastHit)

Opublikowano

Więc tak... ogólnie nie pogrywam na "cheatach" skryptach etc ,ale program strasznie mnie zaciekawił miesiąc temu i go wypróbowałem... ,więc tak początek był taki "kiepski" ,minęło zaledwie 30 dni ,a my mamy piękny orb ,smite, i te opcję co wymieniłeś hmm myślę ,iż program ma potencjał ... ale np z takimi "ebolami" "sharpami" etc nie ma szans... (może gdzieś w przyszłości) ogółem nie polecam używania jakichkolwiek combo oprócz ryze ,bo po prostu ssą (sam lepiej gram i wykorzystam je),program mi się podoba uważnie obserwuję :) ,ale nie wiedziałem ,iż zaś tak szybko dodali coś ;D

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Powoli coraz lepszy. Jak ulepszą last hity i dodadzą pakiety (choć i bez nich mają działać niedługo charged spelle typu Q Xeratha) to będzie mógł dorównać L# czy BoLowi.

Ma bardzo niezłe prediction ale orbwalking ubogi przez co grywam tylko Karthusami, Blitzami/Thresami/Nautami czy jakimiś Ziggsami i łatwe oranko. Wolę używać tego niż zabugowanego vip BoLa gdzie 3/4 skryptów to gówno outdated.

Opublikowano

Program jest dobry, Syndra na nim kosi czego nie można powiedzieć o innych bohaterach. Wystarczy go trochę dopieścić i będzie git.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Program jest bardzo łatwy w obsłudze używam go już dość długo nie miałem nigdy żadnych problemów. Program oceniam solidne 10/10 ;)

bPF1HEU.png

Pomocnik
Opublikowano

A ja nie polecam od siebie, program jedyne co ma dobre to unikanie i trafianie skilli, laneclear to misuje wiecej minionow niz dobija i "upiera" sie na jednym minione i go nie chce zmienic i czeka az bedzie mial tyle hp zeby na hita zejsc zanim zmienic na innego i potem do niego wrócić jak to jest na l#, lepszy winrate mam bez tego niz z nim, przez evade latwo jest zginąć bo nie ma czegoś takiego jak unikanie tylko niebezpiecznych skilli pod spacją jak na l#, jeśli program będzie już API to może byc spadek ludzi an bolu i l# przez co zaczną sie ddosy na strone i nie będzie działać, jquery z l# ma być devem na gosie więc skrypty do kalisty i xeratha napewno będą ;D

A ja nie polecam od siebie, program jedyne co ma dobre to unikanie i trafianie skilli, laneclear to misuje wiecej minionow niz dobija i "upiera" sie na jednym minione i go nie chce zmienic i czeka az bedzie mial tyle hp zeby na hita zejsc zanim zmienic na innego i potem do niego wrócić jak to jest na l#, lepszy winrate mam bez tego niz z nim, przez evade latwo jest zginąć bo nie ma czegoś takiego jak unikanie tylko niebezpiecznych skilli pod spacją jak na l#, jeśli program będzie już API to może byc spadek ludzi an bolu i l# przez co zaczną sie ddosy na strone i nie będzie działać, jquery z l# ma być devem na gosie więc skrypty do kalisty i xeratha napewno będą ;D

Opublikowano

Jak można porównywać program który jest w fazie beta z L#? Użyj trochę mózgu kolego...program zaczyna się rozwijać i to bardzo szybko...

I po drugie widać że mało z niego korzystałeś bo to co piszesz to jakieś bzdury.. :)

bPF1HEU.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko, :) powróciłem do Lola teraz zaczełem się interesować tym Gosem, przedtem korzystałem z "Likszarpa" jesli mam konto na forum(Joduska.me), i kiedyś z niego korzystałem to nie będe mógł grać na GOS ? Może coś pomyliłem Kappa

Opublikowano

Mam pytanko, :) powróciłem do Lola teraz zaczełem się interesować tym Gosem, przedtem korzystałem z "Likszarpa" jesli mam konto na forum(Joduska.me), i kiedyś z niego korzystałem to nie będe mógł grać na GOS ? Może coś pomyliłem Kappa

Normalnie możesz korzystać z obu programów (jeśli masz paid wersje L#, bo free obejmuje bodajże 2 gry/dzień). Oczywiście, GoS jest w pełni darmowy, przynajmniej na obecną chwilę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na obecną chwile lepszy l#.. bolowi nie ufam :v l# miał te swoje banwavy ale od czasu paid jakoś ucichło ;p  gos.. może w przyszłości, tera nie warty uwagi bo SA LEPSZE PROGRAMY.

Jak GOS dorówna bolowi i l# stanie się płatny po czasie ;) tak samo było z l# który miał być darmowy więc nie ma po co sie napalać na "kolejny darmowy program" bo na początku będzie a później to wiadomo, kto mysli inaczej ten nie zna życia.

Opublikowano

Na obecną chwile lepszy l#.. bolowi nie ufam :v l# miał te swoje banwavy ale od czasu paid jakoś ucichło ;p  gos.. może w przyszłości, tera nie warty uwagi bo SA LEPSZE PROGRAMY.

Jak GOS dorówna bolowi i l# stanie się płatny po czasie ;) tak samo było z l# który miał być darmowy więc nie ma po co sie napalać na "kolejny darmowy program" bo na początku będzie a później to wiadomo, kto mysli inaczej ten nie zna życia.

Gos na prawdę niesamowicie się rozwija ;x, ale czeka masa pracy... masaaa, aktualnie leci w dobrym kierunku... myślę, że jak się postarają to będzie lepszym wydaniem bol'a,a mnie to osobiście cieszy ;x.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...