Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - Pytanie odnośnie gwinta.

{Cinek}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Apropo kart do Gwinta

Przechodzę Wiesia jakiś czas na ps4, miałem zamiar zdobyć platyne ale ogarnałęm ostatnio że trzeba bawić się w gwinta. Zorientowałem się na tyle późno, że ktoś zrobił tak lipnie z tymi kartami zablokowanymi w misjach że już na tym balu maskowym ( gdzie trzeba było wygrać kartę koniecznie ) nie cofanę bo prędzej się zachlastam. Tak czy owak musze przejść jeszcze gre później na najtrudniejszym poziomie więc wtedy ogarnę tego gwinta całego, ale tutaj moje pierwsze pytanie: Czy poza balem maskowym i tamtej walce, są jeszcze jakieś zadania w fabule podczas których będę musiał uważać żeby zdobyć karty, może ktoś podać zbiór ich ?. Jak już będę wiedział, gdzie uważać w tej fabule i zdobędę te karty to czy resztę kart da się zdobyć na end gamie ? I dla pewności, ile jest kart i ile ich trzeba zdobyć żeby mieć osiągnięcie bo coś czytałem o powtórkach nieliczących się do trofeum. Będę bardzo wdzięczny za pomoc od kogoś kto miał z tym styczność

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

@{Cinek}

Misja poboczna turniej gwinta. Musisz go wygrać, by odblokować pozostałe karty. Zoltan, gdy będzie miał kłopoty. - W nagrodę masz wybór X golda lub 3 rzadkie karty. Te pamiętam z dodatkowych. O karczmarzach i innych mu podobnych nie wspomnę. Ale tych w każdym momencie można złoić. :)

Zresztą, łap linka:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=448996152

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...