Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Kupno monet a blokada konta

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy po wprowadzeniu ograniczeń cenowych EA nadal blokuje konta za kupno monet?

Kupowałem monety na początku roku, ale skończyło się tylko na ostrzeżeniu od EA, jednak teraz może wygląda to inaczej.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Witam.

Czy po wprowadzeniu ograniczeń cenowych EA nadal blokuje konta za kupno monet?

Kupowałem monety na początku roku, ale skończyło się tylko na ostrzeżeniu od EA, jednak teraz może wygląda to inaczej.

Ravoner, ja ostatnio kupowałem monety na sol*gaming.eu, nie dostałem nawet ostrzeżenia, a kupowałem u nich dużo. Raz kupilem konto z 3 mln coins na innej stronce i mi zablokowali konto. Jednak wydaje mi się, że ten sposób co ma sologamin* jest nie wykrywalny.

graphic.png

Opublikowano

EA pewnie nie będzie się tak interesować fifa 15, bo niedługo 16. 

Teraz nic się raczej nie dostaje, kiedyś tylko straszyli. :)

­

Opublikowano

Ale oni to kupują po kilka mln. coinsów 5mln +. I dostają je od sponsorów itd. I to widać nawet jak ich się ogląda że na początku filmu jest reklama strony z coinsami.­

­

Opublikowano

Ja dziś dostałem ostrzeżenie od ea. W sumie to się dziwie bo sposób którym kupowałem to było że gość ze stronki się logował na moje konto i przesyłał coinsy i jakim cudem to wykryli. Chyba że to przez to że przez okres totsów przewinęło się przez moje konto z 15/20 mln.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...