Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build Skilli Summonera

guma19923

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Chciałbym się spytać czy może ktoś wie jaki jest build skilli summonera ,ponieważ gram nim teraz i mam 22 lvl.A potem już będzie za późno.

Opublikowano

Narazie ładuj w skille potrzebne do Expienia...

Szczególnie w AOE (obszarowe)

Na 97 zrob reset, ale wtedy juz bedziesz wiedzial w co rozdawac

16435562.jpg
Opublikowano

jeśli chodzi o summonera... to powiem tak jak mi było najwygodniej...

do 83lvl (poziom na którym zdobywasz 4 summona) należy zrobić reset skilli ,wcześniej zaś rozdajemy jak nam sie tylko podoba ,byle więcej czarów AOE...

co robić po resecie skilli ? uważam ( tyczy się TB summonerów) ,że nie należy upgradować swojego summa ,niech zostanie 1lvl dopóki nie wbijemy 108lvla (Agares/Bregon),a reszte czarów ,prócz tego jednego pierwszego (o ile sie nie myle "Blade Spin?") należy ulepszać na maxa.

Jeśli chodzi o cosmos polecam najpierw ulepszać rubrykę taką ,jaką aktualnie używamy (chodzi tu o broń) ,a drugą wtedy gdy mamy nadto troszke punktów :)

Wracając do tego sumka 83lvl ,naprawde nie ma sie co przejmować ,że go nie ulepszamy. Wystarczy dobić 90lvl na CQ ,a potem śmigać na creviece do 108lvla.

Bless.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

daj mi jakis symulator ładny to uzupełnie,bo ja znam tylko chińskie i raczej sie na nich nie połapiesz :s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...