Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Main linia pod fun?

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać jaka pozycja daje najwięcej fun'u z gry ? Osobiście mainuje jungle ale troche dobija mnie flameowanie junglera w każdej grze na niskim elo ;/ Dlatego pytam ;p

Czy:

- Jungla (porady jak grać dla funu ;p)

- Mid

- ADC

- Supp (chodź nie przepadam ze względu na dość słabych i nie kumatych ADC na niskim elo, gry głównie przegrywa mi bot aktualnie więc)

-OneTrickPony (spis fajnych postaci )

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Mid. Grasz swoje, nikt Ci nie podpierdala farmy. Czasem blue dostaniesz i jest zajebiscie

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

A ja polecałbym ADC, ale jest jeden wielki minus:

KAŻDY CHCE CIĘ KUR&A DOPAŚĆ I ZAJEBA$ NAET JAK MASZ KUR#A 1/14/3

Więc polecam topa:

farmisz sobie z opozycyjnym toplanerem, zabijacie się od czasu do czasu, free farma, przy smoku teamfight to ty wyebane i farmisz sobie xD

Opublikowano

Najwięcej funu jest assasynami na midzie :D­ Na 6 zabijasz przeciwnika, schodzisz na bota, zgarniasz kille i nie ma mocnych na Ciebie :D

Opublikowano

Polecam topa nikt ci nie wbije nie bedzie kradl farmy :D,Mozna tez supporta nami albo cos podobnego :D nami jak jest w rotacji pickam i mam taki ubaw ze uj :D robisz ja pod full ap i miazga:D ostatnio na full ap nami rozjebales cassio bull build xD

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Polecam shaco cała jungle dla cb i free kile

Tresh adc dmg jest z*******y jak masz kose statika + twoja pasywa

Sona full ap z*******y dmg z Q masz tyle many ze mozesz sie leczyc kiedy chcesz

karma full ap zabijalem adc na R+Q

shen na jungle masz stuna na ganki do tego hp w luju + twoja tarcza dotego mozesz ochronic sojusznika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...